Победителят от "Игри на волята" Рълев хвърли страшна интимна бомба

Победителят от "Игри на волята" Рълев хвърли страшна интимна бомба

Иван Рълев е големият победител в петия сезон на "Игри на волята". Станахме свидетели на доста емоционален финал, а победата на зъботехника предизвика жестока дискусия в социалните мрежи. 

Той пък от своя страна хвърли страшна интимна бомба, която никой не очакваше. В сутрешния блок на NOVA каза цялата истина за отношенията си с Денислава, кога са започнали и защо са се скарали. 

"В момента нямам човек до себе си. Фокусиран съм върху работата и моя бизнес. В момента не смятам, че е времето да имам сериозни отношения с някого, защото няма да бъдат пълноценни и няма да дам това, което мога. 

С Денислава имахме кратка връзка веднага след края на "Игри на волята", вероятно повлияни от емоциите покрай предаването. Но за кратко. Приключиха любовните отношения, но си останахме приятели, не таим лоши чувства. Просто не сме един за друг", откровен е Рълев. 

По този начин той отхвърли твърденията не само, че не е с Денислава, но също така и че не се е събрал с бившата си приятелка Йоана, с която имаха доста емоционална среща в един от последните епизоди на шоуто. 

"Победата в "Игри на волята" е най-голямото ми постижение. Три месеца глад и мизерия, успя да устискам и да се справя. Това беше моята цел и съм горд, че повярвах в себе си. Вярвах, че ще съм победител. Трябва много да вярваш, че можеш да го направиш. Психиката също е важна, защото можеш да рухнеш точно в най-важния момент. 

Народните танци също ми помогнаха. И даже след финала се чух с моя ръководител по танци, за да му благодаря. Бил съм 14 години там и са ме възпитали много добре, научили са ме на дисциплина. народните танци са изключително тежък спорт, защото в продължение на два часа не спираш да тропаш", категоричен е Рълев./show.blitz.bg

 

Коментирай

Браво Рълев

Браво Рълев 02.12.2023 11:34

Най-вече трябва да благодариш на Иван /Андрей/ които те пробутаха и направиха победител. Ти от първия ден знаеше, че гласят теб да вземеш победата. Много предимства ти дадоха, но на 3 капитански битки беше нокаутиран. Бъди жив и здрав

Нокаутиран

Нокаутиран 03.12.2023 1:40

Къв Иван/Андрей/,те са в БТВ-къде са го бутали в Нова ТВ....Само комплексирани екземпляри коментират хората които са заслужили победата си.

кака сврака

кака сврака 03.12.2023 23:43

Браво Нокаутиран,сети се че ванчо и андрейчо са в брв.Тоя наистина е тъпанар да говори така.Я да отива в игрите че да го видим къв мъж е.

Браво

Браво 04.12.2023 0:17

Рълев .Ти доминираше в игрите от първия ден! Верно тропаше като кон по пистата!

байко

байко 04.12.2023 0:55

Грам не ми дреме.