Пълен обрат за Виктория от "Хелс Китчън": След развода получи пръстен и предложение от... СНИМКА

Пълен обрат за Виктория от "Хелс Китчън": След развода получи пръстен и предложение от... СНИМКА

Популярната готвачка Виктория Зайкова, за която наскоро стана ясно, че се е развела, вече спокойно може да отвори нова страница в живота си, защото сърцето й за кратко бе свободно.

Вече повече от година насам тя е с нов приятел, след като официално се разведе с бащата на детето си. Не мина много време преди пухкаваха червенокоска отново да срещне любовта в живота си. И това се случило не къде да е, а по време на снимките на риалити конкурса "Мис Плюс сайз", разкрива самата тя.

Голяма семейна драма споходи пухкавата Виктория от "Хелс Китчън"

"Той е от Търново, ние снимахме там. Така се срещнахме и повече не искам да издавам, защото има много завистници. Ще кажа само, че съм щастлива и отварям една нова, много по-позитивна страница в моя живот", споделя Виктория.

Към момента Виктория живее в Поморие, откъдето е, там работи като шеф в голям ресторант. Половинката й обаче все още живее в Търново.

"Нямам никакво намерение да се местя от родния си град. Без море няма да мога да вирея“, споделя Зайкова и добавя, че там, където има голяма и истинска любов, разстоянието няма как да бъде пречка.

Виктория от "Хелс Китчън" свали 50 кг. за 2 месеца, няма да я познаете СНИМКИ

За новия мъж в живота на червенокосата дама се разбра, след като тя сподели снимка, на която целува неизвестен господин. Това накара последователите й да шушукат. Броени дни преди това обаче готвачката качи снимка на червен букет рози, а на ръката й акцент стана пръстен от бяло злато с диамант. Това предизвика коментари, че най- вероятно Виктория е побързала да каже "да" на новата си изгора, пише "Телеграф"./show.blitz.bg

 

Коментирай