Пламен от "Един за друг" преживява страшна трагедия като дете СНИМКИ

Пламен от "Един за друг" преживява страшна трагедия като дете СНИМКИ

Снощи беше големият финал на първи сезон на риалити формата "Един за друг", който завърши с уникален обрат. За първи път в телевизионно предаване в България и в цялата световна история на шоуто, има две двойки победители - по желание на самите тях.

След като трябваше да преминат през жестоко изпитание на волята, наречено "Четири сезона", трите двойки показаха постижения, отвъд границите на човешките възможности. В крайна сметка обаче, накрая останаха две - Елена и Пламен, и Искра и Йордан.

Ето коя двойка печели "Един за друг" СНИМКИ

Накрая обаче, доктор забрани на Пламен да продължи участието си, защото от серията от изпитания дясната му ръка се поду жестоко. В този момент конкурентите им Искра й Йордан, които на практика печелеха в този момент, предложиха наградата да се раздели на две, с което показаха уникална човещина.

За Пламен не само в шоуто обаче му се наложи да мине през жестоки изпитания. От визитката му преди решителната надпревара неговата майка разкри, че той е останъл без баща като много малък.

"Пламен беше много скромно дете. Израстна без баща. Беше много малък, когато баща му почина в катастрофа и заедно с неговия брат се трудеха заедно. Пламен беше за брат си като баща, като брат, като всичко", каза майка му и предизвика сълзи в очите на Пламен.

"Най-много му помогна спорта. Той направи така, че той да е издръжлив, отговорен, внимателен. Пламен е добър човек, услужлив, но на моменти и малко избухлив. Много се гордея с него във всяко едно отношение. Прави всичко, каквото може, за да даде най-доброто на децата си. Ели е много внимателна, подава му спокойствие. Снаха ми е много мила и търпелива. Просто са си един за друг", добави още родителката./show.blitz.bg

Коментирай

Баламурници

Баламурници 11.05.2020 12:50

Реално милионерите от Лондон спечелиха това “състезание“ Само им е липсвало да ги дават по тв. И това се случи.