Пиленцата от Монако се събраха и хвърлиха всички в ступор с тази новина за бебе

Пиленцата от Монако се събраха и хвърлиха всички в ступор с тази новина за бебе

От няколко седмици упорито из медиите се носи мълвата, че Пиленцата от Монако са се разделили. Нашумелите Тик ток звезди Нина и Боби са разтурили семейното гнездо, твърдят запознати. 

Отношенията на сландалната двойка, която за първи път видяхме в "Смени жената", претърпя пълен обрат. Заедно са, но това не е всичко, с което Нина шокира последователите си. Оказа се, че съвсем скоро Пиленцата от Монако ще се увеличат с още едно. 

За желанието да имат бебе издаде Нина в пожеланието си за рождения ден на своя съпруг Боби. 

Галена се гаври с Пиленцето Нина по време на свое участие ВИДЕО

" Честит рожден ден на моя съпруг Борислав. Чести 37-и рожден ден, любов моя. Днес е денят. Днес е денят, в който не остаряваш с още една година, а порастваш, помъдряваш и се разхубавяваш с още една година. Пожелавам ти от цялото си сърчице да си ми здрав, все така добър и любящ съпруг и само хубави моменти да ни очакват оттук нататък!!!

Ако някой преди близо четири години ми беше казал, че аз ще се омъжа, никога нямаше да повярвам, но вече е факт. Всеки ден благодаря на БОГ, че ме срещна именно с теб и заедно създадохме едно чудесно семейство!!!Пожелавам си нашето семейство да се увеличи с поне  едно малко човече/момче или момиче/ в най-скоро време. Дай Боже!!!Амин!!!

А сега се радвам,че сме си вкъщи на Френската Ривиера-Кан,Монако,Сен Тропе и именно тук си живеем по най-уникалния начин, както само ние си знаем", побърза да се похвали Нина с лъскавия си начин на живот./show.blitz.bg

Коментирай

Сладурана

Сладурана 10.07.2022 16:39

Да сте живи и здрави Пиленца! Обичаме ви, не сме само злобни хейтъри в България.

Абе

Абе 11.07.2022 9:16

Какви пиленца бе, я го манете тоа дръглив петел и таа проскубана кокошка.

Марио

Марио 11.07.2022 10:13

Тея не зная дали са пилета, кокошки или гъски от Монако, но със сигурност не са Нормални. Имат си психични отклонения, особено жената.

Веско

Веско 11.07.2022 16:40

Стига с тия тъпаци сте ни занимавали.