Галена се гаври с Пиленцето Нина по време на свое участие ВИДЕО

Галена се гаври с Пиленцето Нина по време на свое участие ВИДЕО

"Пиленцата от Монако" безспорно се превърнаха в атракция и често в социалните мрежи хората си пускат техни видеа, за да се забавляват. След раздялата си Боби и Нина явно са скъсали джоба, най-вече тя, тъй като бе хваната да се вози в автобус от Хисаря за Пловдив. 

А тези дни Нина, която стана популярна първо с участието си в "Смени жената", бе на купон в Слънчев бряг. Появи се на участие на певицата Галена, която я срина със земята и цялата дискотека избухна в бурни аплодисменти. 

"Не, не мога, тя не е в Монако, а на Слънчака. Кажи нещо на моя микрофон", изкрещя Галена на участието си, щом зърна Нина най0опред пред сцената, акто нейна върла фенка. 

 

"Когато идваш в Монако една моя приятелка ти прави косата. Аз пък те каня да ми дойдеш на мен на гости", каза по микрофона Нина и не пропусна да се похвали, че след броени часове е полетът й за Франция. 

Цялото заведение избухна в бурен смях от гласа на Нина. "Най-важното е, че тя си вярва. Не забелязва, че всички й се подиграват. Но лошото е, че има много други като тях. Имам чувството, че това е заболяване на 21 век", гласи един от коментарите в социалните мрежи./show.blitz.bg

Коментирай

Ужас

Ужас 09.07.2022 17:27

Егати и долнопробното нещо. То и Слънчака, си е долнопробен отдавна.

Asan

Asan 09.07.2022 21:11

Bahti darzaeata egahri

Фройд

Фройд 10.07.2022 7:56

Е това ли забавлява хората? Смях, заради очевидно диагноза,която не е уточнена официално ! Това ли поражда радост и вътрешна удовлетвореност? Едната блесва на гърба на другата, унижавайки я? Чалга и зрелища , какво му трябва на смачкания човек !

анонимен

анонимен 10.07.2022 12:07

Нина е жалка жал ми е за нея

Точната веси

Точната веси 10.07.2022 19:06

Ще видя силните скоро кой как се гаври и на кой колко му тежи мозака и колко струва!

Хахаха

Хахаха 11.07.2022 9:59

Галена във ваната.Без грим

Илия

Илия 16.07.2022 22:09

Евала на Галена , такива тежко заболели селяне трябва да се карат в дън земя и никой да не им дава не глас а въздух...