Певицата Татяна смая всички в "Сървайвър" със спортните си умения

Певицата Татяна смая всички в "Сървайвър" със спортните си умения

Фолк звездата Татяна показа на всички зрители на "Сървайвър" колко е борбена и че няма нищо общо със стереотипите, които са известни за представителките на този жанр музика. В началото й трябваше малко време, за да опознае играта и да си повярва, че наистина може. 

Както се наблюдава в последните няколко игри, именно Татяна се представя най-добре от жените. Останалите от самото начало гледат на нея като най-голямо конкуренция, тъй като следяха нейните сторита на усърдните й тренировки преди старта на шоуто. 

Татяна не се поддаде на интригите на Божана и доказа на всички, че не е за подценяване. Готвачката се опита няколко пъти да я вкара в конфронтация, но Татяна за пореден път показа стил и класа, с което още повече ядоса Божана, която на острова се държи като "диво зверче". 

Изпълнителката никога не е подозирала, че е толкова добра в баскетбола и че с лекота вкарва кошове. Със сигурност след края на "Сървайвър" ще продължи заниманията си с различни спортове, наред с усилените фитнес тренировки. 

Зрителите не пестят комплименти за любимката си, а Татяна определено намери още повече почитатели. Има и такива, които не харесват попфолк, но пък са силно впечатлени от нейното държание и стискат палци да стигне до финал.

Останалите от племето също й се кефят, тъй като им помага в игрите, в след това ги забавлява с песни на живо. /show.blitz.bg

Коментирай

Тони

Тони 01.03.2023 13:54

Браво Татяна! Ще прославиш Съединение!!!

Динко

Динко 01.03.2023 19:20

А тя дали е циганка според вас ? Май без фотошоп и грим няма нищо общо със снимките от фитнеса …най-грозната участничка е колкото и пиар да и правите!

ха ха Хо

ха ха Хо 02.03.2023 12:25

Мен ме ''смая'' с дебелите веждаци нарисувани с маркер.Конкурира Софка по глупава визия.

Пепо

Пепо 02.03.2023 16:59

За годините си е в отлична форма. И не, не е циганка,както някой би се подвел по това,че в чалга средите има такива изпълнителки, които крият произхода си.