Паулина от "Игри на волята" изуми с невиждани свои СНИМКИ

Паулина от "Игри на волята" изуми с невиждани свои СНИМКИ

Паулина от "Игри на волята" май стана много активна в социалните мрежи след участието си в екстремния риалити формат. И напоследък качва все по-предизвикателни свои снимки.

Наскоро блондинката, която стигна до финал в "Игрите", изуми последователите си с невиждани кадри от детските си години, от които и с просто око става ясно, че още от малка е впечатлявала с красотата си.

Ето го гаджето на Паулина от "Игри на волята" СНИМКИ

Оказва се, че Паулина още от дете има страст към музиката, защото на последвали видеа тя пее пред роднини. За любовта към музиката Поли разказа пред Vbox7, че наистина се е зародила от рано, а в Полша е учила поп и джаз пеене. В момента тя мисли сериозно да издаде и първия си солов албум, който феновете вече очакват. 

Снимките Паулина пуска в социалните мрежи, след като се прибира в Полша. Вероятно там е отворила старите албуми и е решила да сподели с феновете си кадри от отминали времена.

Паулина след "Игри на волята": Не очаквах да стигна толкова далеч! СНИМКИ

Малко след края на участието си в "Игри на волята" Паулина разкри и още нещо интересно около себе си - този път в любовен план. Оказа се, че тя има сериозен приятел - Стилян на 27 години, който е професионален волейболист и играе за Дунав (Русе)./show.blitz.bg

Коментирай

Ами,

Ами, 05.01.2022 13:13

От малка е обичала да се чекне.Гласът и е нищо особено.Губи си времето с певческа кариера.Няма да и се получи.Козичките Моли и Доли квичат по-добре от нея.

Ами2

Ами2 05.01.2022 16:06

Ами те козичките не са прасета,че да квичат.