Паднаха гащите на Рачков в ефир, зрители ахнаха от големия му пакет СНИМКИ

Паднаха гащите на Рачков в ефир, зрители ахнаха от големия му пакет СНИМКИ

Димитър Рачков надмина себе си по глупост по време на последния лайф на "Като две капки вода". Гледали сме какво ли не от комика досега, но изглежда, че има накъде да избива простотията. 

По време на неделния лайф комикът остана по долни гащи и накара публиката в залата из зрителите пред малкия екран да се залеят от смях. 

По време на имитацията на Дара Екимова, която неуспешно се опита да влезе в обувките на Фред Дърст, водещите решиха да си смъкнат панталоните надолу, както правят голяма част от феновете на този стил музика. 

Докато Хилда Казасян даваше оценката си за Дара, панталоните на Рачков се смъкнаха до земята и той лъсна по червени боксерки в национален ефир. Видимо комикът се смути и побърза да прикрие голотиите си, което е ясен показател, че не става въпрос за сценарии, а неприятен за него гаф. 

Някои от зрителите коментираха след това, че пакетът на Рачков е бил доста напълнен. Изглежда, че женската част от зрителите са гледали много втренчено в бельото на комика и вероятно този момент е бил на стоп кадър на много от телевизорите./show.blitz.bg