Отново с Ралица Паскалева и Димо Алексиев и в трети сезон на "Игри на волята" СНИМКА

Отново с Ралица Паскалева и Димо Алексиев и в трети сезон на "Игри на волята" СНИМКА

"Игри на волята" отново идва на дневен ред и феновете на формата вече са в очакване на това не само кой ще попълни отборите, но и коя звездна двойка ще води шоуто.

Стартът на снимките на трети сезон на шоуто вече е факт и едва ли има изненадани, че и този сезон водещи на риалитито ще бъдат актьорите Ралица Паскалева и Димо Алексиев.

"ВИП Брадър" се завръща! Ето как звездите ще се пазят от К-19

Първите кадри отново бяха заснети на едно от най-красивитекътчета по българското Черноморие – плаж Силистар.

"Тази година битките ще са още по-мащабни, а някои от тях доста по-тежки. Най-важното е, че ще бъдат повече от миналите сезони. Ще допълня и нещо любопитно – в трети сезон на "Игри на волята: България" ще има и изцяло нови елементи. Истината е, че целият екип работи с огромно желание и с амбицията да надгражда постигнатото с всеки сезон, а този ще е върхът", сподели Димо Алексиев в студиото на "Здравей, България" по Нова тв. А Ралица Паскалева добави:

Ралица Паскалева откри сезона в много съблазнителен вид ВИДЕО

"Със сигурност ще бъде много интересно. Мога да кажа, че тази година на кастинг се явиха рекорден брой участници – над 10 000. Изборът беше труден, но екипът успя да избере най-добрите и силни герои. Всички участници дадоха заявка да се борят със зъби и нокти за първото място. Изключителни характери, които ще предизвикат силата на духа си"./show.blitz.bg

Коментирай

Геле

Геле 15.06.2021 16:39

Чудесно! Тези водещи бяха ВЪРХА!!! Много се радвам, че пак ще са те! УСПЕХ!!!

до Геле

до Геле 15.06.2021 17:21

И аз така Геле...само дано подбора на участниците е добър и да няма близнаци/чки, нито мразещи се сестри с мисии и подобни глупотии и свои хора като Ана-Мария и сина на готвача от първи сезон.

Геле

Геле 15.06.2021 21:12

Да, разбирам те, но става въпрос за водещите. Не за участниците. Нали???