От мрежата: Цялата истина за Гатьо от "Игри на волята" е...

От мрежата: Цялата истина за Гатьо от "Игри на волята" е...

Гатьо от "Игри на волята" за нула време предизвика бурни вълнения с представянето си на Арената и най-вече с желанието да плува със спасителна жилетка в морето. Подигравките към него заваляха като из ведро, въпреки че самият той държи много да се представя като алфа мъжкар.

Е, по всичко изглежда, че докато за едни той е обикновен лигльо със сбъркани представи за мъжкарство, то за други това не е съвсем така. Илиян Проклоев например, твърди, че той е "мъж на честта".

Мариела Нордел съсипа Гатьо от "Игри на волята": Не става в леглото

"Харесвам да гледам риалити формати като "Сървайвър" и сегашната му по-успешна за България алтернатива, за която са се отворили и снимат на наша територия – "Игри на волята". Винаги има един такъв персонаж като Пеньо Гатевски – Гатьо. Мъж на честта, който аз уважвам, разбира се, че има балкански ген, но за мен това няма как да е друго яче, ние сме си българи и си го имаме в себе си. Всички го имаме, такава ни е географската широчина.

Шокиращ обрат с Гатьо в "Игри на волята", как ще преживее това СНИМКИ

Такъв човек винаги иска победата, защото цял живот я преследва и се стреми да бъде шампион. Чест обаче има, а това е ценно качество и заслужава уважнието, искам да играе и да бъде победител", гласи написаното от фена без редакторска намеса./show.blitz.bg

Коментирай

Щон

Щон 25.09.2023 14:17

Гатьо е жив пендел макар да развява мускули

Тони

Тони 25.09.2023 16:46

Какъв мачо може да е този провинциален грозни. А е и нагъл.

ДНК

ДНК 25.09.2023 21:10

Ганьо е интересен персонаж! Може да не е Айнщайн, но е забавен за гледане.

Такова е положението

Такова е положението 26.09.2023 7:36

Ами естествено,че няма да се хареса на днешните изнежени и скубещи веждите си третополови. Просто такива са времената. Модерни! Модерно е тия с чурките да приличат на жени, а тия без да приличат на мъже. Сигурно Виолета се харесва повече с мъжкото си тяло.

Жалкар и злетак

Жалкар и злетак 26.09.2023 11:12

Този е един напомпан балон без почти никакви качества. Не знам кое му е "мъжкарското"

Гост

Гост 28.09.2023 0:15

Издръжлив, силен, трениран, мотивиран, отборен играч. Откроява се въпреки силната конкуренция там.

Маргарита

Маргарита 29.09.2023 23:37

И аз мисля, че Гатьо е готин човек и без него няма да ми бъде интересно да гледам. Честен и справедлив, с чуство за хумор и без него е скучно. А това е забавно предаване и игра все пак...