Шокиращ обрат с Гатьо в "Игри на волята", как ще преживее това СНИМКИ

Шокиращ обрат с Гатьо в "Игри на волята", как ще преживее това СНИМКИ

Един от култовите персонажи в настоящия сезон на "Игри на волята" - Гатьо, претърпя шокиращ обрат в играта, който шокира най-много него. Той вече е част от женското племе на "Амазонките" и едва ли ще успее да го преживее напълно.

Това стана факт, след като отборът на мъжете направи грешен избор. "Гладиаторите" трябваше да залагат кой ще спечели извънредния дуел - между шампиона от трети сезон Андрей Гридин и кандидата за участие в следващия сезон Камен Стоянов.

Брутална подигравка с "Гладиатора" Гатьо от "Игри на волята" СКРИЙНШОТ

Яките мъжаги избраха новака, но загубиха, което значеше, че племето им ще бъде разменено. Ако бяха спечелили, "Гладиаторите" можеше да разменят по техен избор.

Виктория от "Амазонките" пък, реши да избере точно Гатьо и Цветелин, които вече са в техния отбор. Една от дамите пък съвсем скоро ще премине в "червените".

Срам и позор в "Игри на волята": Големите мачовци се изложиха брутално, молят за... ВИДЕО

Очаквано, след избора на блондинката, Гатьо веднага изпадна в шок, тъй като в новото си племе той ще бъде съотборник само с жени, което никак не му харесва. Личният охранител бе заявил, че иска да играе само с мъже, защото само те изпълнявали заповеди.

Е, вече няма как да стане, а развоя на играта става все по-интригуващ. Дали Амазонките най-накрая ще успеят да се измъкнат от кошмарните условия на Дивата река, ще стане ясно съвсем скоро, още на териториалната битка на 18 септември по Нова тв./show.blitz.bg

Коментирай

........па

........па 17.09.2023 10:58

Всеки си заслужава това което е заслужил.Та и Пеньо Амазоньо така.

cvbeteree

cvbeteree 17.09.2023 14:16

Разпродажба! Уникален и компактен видеорекордер със сензори за движение и удар, нощно виждане, цифрово увеличение и запис във формат Full HD 1080p. Той ще ви предпази на пътя само на половин цена:----- https://welcome.to/carcam

Питю Мищова

Питю Мищова 17.09.2023 16:10

Самбиската ше го сгъне, като баничка.

Гого

Гого 17.09.2023 19:00

Ганьо вече ще бъде кокетна Амазонка