Обрат! Данчо от „Фермата“ наказа брутално Даяна Ханджиева

Обрат! Данчо от „Фермата“ наказа брутално Даяна Ханджиева

Фокусникът Данчо от риалитито „Фермата“ наказа жестоко актрисата Даяна Ханджиева, която отхвърли любовта му и започна флирт под носа му с пилота Петър.

След като известно време страда по красавицата, илюзионистът я прати в брутална битка за оцеляване, без да е сигурен дали тя ще победи и дали ще се върне обратно в шоуто.

Даяна Ханджиева припечелвала като танцьорка в нощен клуб СНИМКИ

Даяна ще излезе на Арената в събота срещу съперница, която сама посочи. Ханджиева се колебае между пчеларката Надя и емоционалната, свръхреактивна Мария.

Годеницата на Данчо от "Фермата": Благодаря ти за страданието! СНИМКИ

„Който първи е избран за участие в битка, той може да си избере противник, а не да бъде избран. Слагам те първа, защото имаш по-голям шанс да продължиш напред в играта“, мотивира решението си Данчо. Даяна обаче реши, че обиденият от безразличието й фокусник не е искрен и, съзнателно или не, й прави мечешка услуга. „През тази седмица ти ме прати ратай и сега, точно преди битката, съм изморена и гладна!“, ядоса му се актрисата.

Ханджиева няма да може да подреди и битките си както желае - според правилата на шоуто, редът ще диктува нейната съперница. „Даяна, Данчо те праща на война без каска“, коментира ситуацията новата тръпка на актрисата, пилотът Петър./show.blitz.bg

Коментирай

Кака

Кака 04.12.2020 21:22

Е как няма да е уморена?! Толкова катерене по мъжете удари, че се умаломощи тази жена! Жал ми е чак!

Зрител

Зрител 05.12.2020 16:07

Още на 27 се показа пред цялата страна каква мъжемелачка може да бъде.То не беше катерене върху тези момчета,та те да не са от желязо.Сега навън ще има много повиквания,спокойна да е.Ще направи и парички.

ха ха Хо

ха ха Хо 06.12.2020 16:08

На снимката един 40годишен с държание на 17годишен пъпчив пубер и една 27 годишна с държание на инфантлна тийнейджърка.