Даяна Ханджиева припечелвала като танцьорка в нощен клуб СНИМКИ

Даяна Ханджиева припечелвала като танцьорка в нощен клуб СНИМКИ

Даяна Ханджиева се превърна в такъв център на вниманието във "Фермата", в какъвто едва ли някой е очаквал в началото на шоуто. Палавата актриса, която образно казано скача от цвят на цвят, завихря само любовни бури след себе си до момента.

След като завъртя главата на иначе сгодения фокусник Данчо, красавицата се намърда и в леглото на пилота Петър. Макар да не е била интимна с никой от тях, поведението й предизвика яростен гняв у голяма част от зрителите. Някои дори предположиха, че любовните й вълнения са плод на много добра актьорска игра и няма нищо общо с естествените й вълнения. 

Шокиращо разкритие за Петър от "Фермата" попари хлътналата по него Даяна Ханджиева СНИМКИ

Още при влизането си във Фермата Даяна призна, че изживява тежък личен период заради любовни проблеми. Актрисата изпаднала в депресия, след като баскетболистът Кристиян Ставрев й изневерявал след 2-годишна връзка. Тъкмо разочарованието накарало Даяна да влезе във "Фермата". Именно заради това мнозина заподозряха, че флиртовете с Данчо и Петър са само за пред камерите й, а целта е с флирта да дразни бившия си приятел.

Бомба! Участничка с положителен тест за бременност във "Фермата" СНИМКИ

Твърде упорити са и слуховете, че Даяна не е приклкючила окончателно отношенията си с Кристиян и двамата продължили да се виждат и след излизането й от "Фермата".

Сърцеразбивачката произхожда от скромна фамилия. В семейния апартамент навремето живели 6 души - Даяна, родителите й, по-малките й брат и сестра и баба й. Никой в семейството не е актьор и не били съгласни с избора й. Затова тя записала "Реклама" в НБУ. 

Пребиха с лопата Даяна Ханджиева във "Фермата" СНИМКИ

Докато следвала, използвала летата, за да работите на бригада в САЩ, където ходи три пъти. Работела винаги на две места, като дори е припечелвала като танцьорка в нощен клуб. "Винаги съм била с дрехи, танцьорка не означава непременно полугола", обяснява тя, пише "Галерия"./show.blitz.bg

Коментирай

ха ха Хо

ха ха Хо 03.12.2020 16:36

Сгоденият фокусник сам си завъртя главата защото не му е за първи път.Той прелита от цвят на цвят,състари се и пъпчаса от злоба че този път не му се получи.

Ками

Ками 04.12.2020 0:03

ДАЙЧЕТО си е бръмчалка. Не вярвам че издържа 3 месеца без мъж.