logo

Бомба! Участничка с положителен тест за бременност във "Фермата" СНИМКА

Бомба! Участничка с положителен тест за бременност във "Фермата" СНИМКА

Не един, а цели два положителни теста за бременност изненадаха участничка в риалитито "Фермата". След като видя двете чертички, напористата и първична Мария се разрида от вълнение.

Русокосата фурия получи пробите като подарък от най-близките си. Съпругът й открил вкъщи старите й тестове за бременност, които тя пази като реликва след раждането на наследниците им и, решен да я зарадва, й ги изпрати в стопанството.

Пребиха с лопата Даяна Ханджиева във "Фермата" СНИМКА

"С години не можех да забременея, дъщеря ни беше много чакано дете. След нея се появи синът ни. Двете ми бременности са най-важните моменти в живота ми, затова никога не изхвърлих тестовете“, трогна се Мария.

Разиграват голата Жанета Осипова на търг СНИМКА 18+

Останалите риалити герои също получиха сантиментални спомени от близките си - семейни снимки или вещи на децата им, които ги развълнуваха малко преди финала. Единствено актрисата Даяна Ханджиева се разстрои от подаръка, пратен от родителите й - нейна награда за актьорско майсторство с формата на златно еленче.

"Това е най-болезненият подарък, който можех да получа! Нашите явно ме смятат за кариеристка, но грешат! Много ми е мъчно! Надявах се да получа една семейна снимка, на която всички сме заедно, надявах се те да знаят, че са ми най-важните!" проплака разочаровано тя./show.blitz.bg

Коментирай

111

111 26.11.2020 14:04

Простотии!!!

.....па

.....па 26.11.2020 15:14

Ямболска простафела с неандерталска"реч" също яха Калоя и Петър уж да ги масажира,покани Петър в леглото си да спи.Непрекъснато му виси на врата,ама само Даяна била въртиопашка.Мара им била "приятелка".Още Кустев като беше 3ма мъже я масажираха на голо,ама пак "приятелски"било.

ПКП

ПКП 26.11.2020 16:21

Да ви еба и заглавието! Тъпи драскачи, путката майчина да ви еба! Дано Бойко ви свърши в устата!

опосумите

опосумите 27.11.2020 16:25

опосумите са назначени още от време - оно за главни ОПРОСТОЧАТЕЛИ на нацията. Тия двама идиота с нула гънки в мозъка са гнусни нищожества

Спейг

Спейг 28.11.2020 0:08

Курвааааа