Няма да спечели тя: Скандалната Габриела от "Ергенът" се показа в прегръдките на друг мъж! СНИМКИ 18+

Няма да спечели тя: Скандалната Габриела от "Ергенът" се показа в прегръдките на друг мъж! СНИМКИ 18+

Най-одумваната участничка от "Ергенът" Габриела Петрова се показа в прегръдките на друг мъж, който няма нищо общо с Виктор Стоянов, за чието сърце се борят девойките от формата. 

28-годишната блондинка от Сливница, която призна, че е меркантилна, и предизвика полемика с визията си, е на екзотична почивка с непознат младеж.Краят на риалити шоуто е далеч, но вероятно Габи не е спечелила сърцето на ергена Виктор Стоянов, щом се утешава с чужди ласки. Изкусителката е публикувала снимки от Доминикана в края на миналата и началото на тази година, т.е. след края на предаването.

През последните дни блондинката е подложена на лавина от подигравки, тъй като каза, че според нея АЕЦ означава "авио електро централа". Габриела беше сравнена по визия и с ленивеца Сид от анимацията "Ледена епоха". Явно това й е дошло в повече, тъй като 28-годишната девойка реши да се защити.

Борещата се за сърцето на ергена беше защитена и от майка й. "До всички мои приятели от фейсбук, това е дъщеря ми Габриела, тя участва в "Ергенът", защото обича да се забавлява, тя е най-откровеният, забавен, отговорен и коректен човек, когото познавам, и всеки, който е имал допирни точки с нея, ще каже същото! Благодаря на хейтърите, че я правят известна!", написа Димитрина Борисова.

Наши източници твърдят, че скандалната Габриела вече не е гадже на въпросния господин, с който е прекарала повече от добре на екзотичната почивка в края на миналата година./show.blitz.bg