Няма да повярвате кои звезди ще са в Панела на "Маскираният певец" СНИМКИ

Няма да повярвате кои звезди ще са в Панела на "Маскираният певец" СНИМКИ

Всички тръпнем в очакване за новия сезон на "Маскираният певец", който започва на 11 септември. Вече ви показахме какви са костюмите в третия сезон на шоуто, но пък все още не знаем кои популярни лица ще се скрият под тях. 

Не по-малък интерес предизвиква детективският панел в предаването, а съставът му е вече ясен. Няма да повярвате кои родни звезди ще се мъчат да познават участниците под ефектните костюми. 

Към миналогодишните членове на Панела Алекс Раева, Азис и Владо Пенев в трети сезон на най-мистериозното риалити се присъединява и обичаната българска актриса Марта Вачкова.

Четиримата панелисти и този сезон ще имат тежката и забавна задача да опитат да разгадаят уликите, да познаят движенията и гласовете на маските и да дават своите предположения кой се крие в мистичните костюми. Тази събота в 20:00 по NOVA те ще се запознаят с новите герои, ще чуят първите им изпълнения и ще изкажат своите съмнения за 14-тте скрити звезди.

„За мен е истинска радост и чест да стана част от Панела на „Маскираният певец“. Това е най-позитивното и семейно предаване, а също така любимо на най-малките зрители, което е прекрасно. Задачата ще е много забавна и сложна, защото тук всички звезди, скрити под маските, ще дадат най-доброто от себе си, за да ни заблудят възможно най-дълго“, споделя най-новият член на Панела - Марта Вачкова. В миналия сезон тя бе гост-панелист в едно от предаванията и се справи изключително добре, а зрителите сами поискаха да стане редови панелист./show.blitz.bg

 

Коментирай

Пи Ар

Пи Ар 08.09.2021 11:39

Зуека ще участва в Маскирания певец. Направиха голяма кампания, че уж избягал в чужбина.

https://irc.eti.pw

https://irc.eti.pw 08.09.2021 15:15

https://chat.eti.pw/samo_urodi_tirajirate

пръдльо

пръдльо 09.09.2021 10:01

СЛАВА НА БКП

Ами,

Ами, 13.09.2021 9:52

Не гледам предаването заради тези четиримата "панелисти".Неприятни са ми.