Ето всички костюми от новия сезон на "Маскираният певец" ВИДЕО

Ето всички костюми от новия сезон на "Маскираният певец" ВИДЕО

Всички са в очакване на новия сезон на "Маскираният певец", който стартира на 11 септември. Феновете са шоуто са нетърпеливи да се впуснат в ролята на детективи и да търсят улики за участниците, които се крият зад костюмите. 

Голямо вълнение предизвикват и самите костюми, които и този сезон са дело на Кремена Халваджиян. А кратко видео показа какви шедьоври е изработила за третия сезон на мистичното шоу. 

Ето в кой костюм се крие Рафи в "Маскираният певец" СНИМКИ

 

На официалната страница на "Маскираният певец" се появи кратко видео, в което водещите Герасим Георгиев - Геро и Краси Радков анонсират старта на шоуто. А за тях са разположени всички уникални костюма, а всяка седмица в продължение на три месеца ще пада по една маска. 

Фенове на шоуто коментират, че тази година Кремена е надминала себе си и че това са най-яките костюми досега. Някои от тях са сладки и чаровни, докато други зловещи и на моменти плашещи. На 11 септември ще разберем и какви имена са дали на героите, а предположенията за това кой се крие под маските ще започнат още на самия старт.

Говори се, че сред участниците са Рафи и Фики Стораро./show.blitz.bg

Коментирай

Дидо

Дидо 02.09.2021 15:17

АМАН от арменци и всякакви други породи.

Абе

Абе 02.09.2021 17:31

Сега само да не се окаже, че Зуека никъде не е отишъл, а е маскиран певец. Не, че той може да пее...