Новият Ерген с ултиматум към продуцентите, не иска жени като Бонбонова и Виктория

Новият Ерген с ултиматум към продуцентите, не иска жени като Бонбонова и Виктория

Новият избраник за „Ергенът“ Евгени Генчев няма да бъде като Виктор Стоянов.

Той има претенциите, че е много по-интелигентен и начетен от бившия спортист и затова ще иска да му вкарат в шоуто такива жени, които да му подхождат.

Евгени, които си изкарва прехраната като пианист, се имал за мъж от класа и нямал намерение да търпи простовати, повърхностни и елементарни жени, с каквито преливаше в първия сезон на предаването.

33-годишният Ерген №2 бил възмутен от повечето от участничките в сезон 1 и недоумявал защо Виктор ги е търпял толкова време, вместо да ги постави на място. Той например презирал поведението на Благовеста Бонбонова, която намирал за лека жена, която си сваля гащите пред всеки.

Бил възмутен и от представянето на Виктория Капитонова, която се оказа, че няма грам обща култура, а мечтае за „Ролекс“. Евгени вече бил поставил своите условия пред продуцентите и се надявал, че те ще ги одобрят и ще му пратят в имението само жени, с които може да разговаря за нещо повече от новия брой на „Вог“.

Новият Ерген държал много не само на външната красота, но и на това, което жената има в главата си. Това е и една от причините все още да е без съпруга и да няма деца. Всички жени досега му се виждали недостойни за него, пише "Уикенд"./show.blitz.bg

Коментирай

Браво

Браво 16.08.2022 12:00

Те всичките бяха простовати стари моми, без грам умствен багаж

БГ.

БГ. 16.08.2022 12:18

Трудно условие.Откъде да ги намерят,като са рядкост.

Муцката

Муцката 16.08.2022 12:19

Е, коя нормална жена ще иска някакъв си,дето само дрънчи на пиано. КАто може да изкара и хиляда лева на месец, къде е тръгнал...

Питю Мищова

Питю Мищова 16.08.2022 15:18

Дет ще са тъпи - тъпи ще са, ама гледайте да са барем с големи цомбари.

Малкият пищол

Малкият пищол 16.08.2022 15:55

Освен с големи цомбари, ги искаме и с яко надути джуки. Да правят убави свирки.

@@@@@@

@@@@@@ 16.08.2022 20:41

Умните си стоят в къщи, не ходят по предавания