Нова звезда: Красавица засенчи Илиана Раева и Галена в "Денсинг старс" СНИМКИ

Нова звезда: Красавица засенчи Илиана Раева и Галена в "Денсинг старс" СНИМКИ

С красива, но и опасна конкурентка се сдобиха Илиана Раева и Галена Великова в журито на "Денсинг старс" преди старта на шоуто във вторник вчерта, 20 февруари в ефира на bTV.

Франциска Папкала, която за пръв път ще вдига оценки в танцовото риалити, засенчи с красота и присъствие по-известните съдийки в първото им общо телевизионно интервю.

Неделя Щонова проби тавана с глава на тренировките за "Денсинг старс" СНИМКИ

Освен осанка и ослепителна усмивка, многократната шампионка по спортни танци и съдия в Световната федерация демонстрира бърза мисъл.

Франциска е заедно и в танците, и в живота с поляка Томас Папкала, който пък е единственият мъж в журито на „Денсинг старс“. Любовта им пламнала на дансинга, впоследствие станали семейство.

Ергенът Виктор хвърли в ужас "Денсинг старс": Само много пиян мога да...

"Подобни връзки са често срещани, защото прекарваш много време с партньора си, имате една и съща цел, пътувате заедно, потите се заедно, опознаваш човека", обясни емоционалната Франциска.

За разлика от нея Томас, който говори добре български, е по-спокоен и аналитичен. Като двойка, която е заедно от години, семейство Папкала обича разгорещените спорове и ще добави много емоция и смях към танцовото шоу./show.blitz.bg

 

 

 

Коментирай