Нов обрат в "Игри на волята"! Продуцентите заличиха от картата едното племе

Нов обрат в "Игри на волята"! Продуцентите заличиха от картата едното племе

Зрителите на "Игри на волята" са в шок след случилото се във формата. Едното племе, сочено за най-силното, е вече в историята на предаването. От продукцията ги заличиха, а съдбата на членовете е потресаваща. 

Предаването е в своята кулминация, а схемите между участниците добиват все по-голяма сила и доближаването до финала кара всеки да осмисли добре следващия си ход. Оказа се, че "Жълтите" няма как да продължат напред заедно. 

Загубата в най-важната териториална битка за сезона се оказа пагубна за племето на Жълтите и то бе заличено завинаги, въпреки че водеше в класацията на игрите в третия сезон с 11 победи.

Победата на Приключенците им донесе възможността първи да посочат играч от Жълтите, който да премине в тяхното племе, и това бе Борис. Втори право на избор имаха Бойците, които се спряха на Андрей. Между Красима и Симеон Приключенците взеха професионалния борец в отбора си, а за Бойците остана капитанът Красима. Сълзите в очите на бившите Шампиони и силните емоции, които изпитаха, не останаха скрити за зрителите.

Морунов и Стратимир се изправиха един срещу друг в тежка, дълга и многокомпонентна капитанска битка, която сравниха по трудност с номинационна. Точността и хвърлянето на брадва се оказаха слаби страни на капитана на Приключенците и дадоха превес на Морунов в едно от предизвикателствата в играта. Това се оказа и решаващо за изхода от битката и водачът на Бойците извоюва победата си с нестопяема преднина.

Пожарникарят спази дадената дума пред племето си и избра премиството пред личната облага. Димо опита да изкуши Морунов с цели 200 гроша, които можеше да вземе за себе си, но той остана твърдо зад обещанието, което едновременно зарадва и учуди Бойците./show.blitz.bg

 

Коментирай

mesi

mesi 27.10.2021 10:48

twa lredavane e tapnq

ха ха Хо

ха ха Хо 27.10.2021 10:53

Съдбата на членовете била"потресаваща''.Това предаване е един цирк.Явно жълтурските сайтчете не знаете значението на думите.