Невиждано: Натали Трифонова разтвори широко крака в "Денсинг старс" и... СНИМКИ

Невиждано: Натали Трифонова разтвори широко крака в "Денсинг старс" и... СНИМКИ

Натали Трифонова не за първи път провокира коментарите след изпълнението си в "Денсинг старс". Синоптичката на bTV, която повече приковава вниманието с визията си, отколкото с прогнозата за времето, май прави това и в танцувалното шоу.

В последния лайф тя направи такива неща с краката си, които нямаше как да оставят никого равнодушен. Едва ли обаче е учудила някого с това, че за кой ли път акцентира именно на тях. В случая партньорът й в шоуто Димитър с лекота я преобърна няколко пъти с главата надолу по време на лудешки джайв.

При това движение безкрайните крака на блондинката очертаха окръжност във въздуха и предизвикаха бурни аплодисменти в публиката на живо.  "Магнетична красота, невероятна хореография!", възкликна възхитена Галена Великова. "Побърка всички с дългите си крака!", добави и Илиана Раева.

Коментарите в мрежата за Натали Трифонова обаче, не бяха съвсем приповдигнати - или поне не всички са такива. "Тази друго, освен да мята крака като ски щеки може ли?", гласеше, например, една от по-противоречивите реакции./show.blitz.bg

 

 

 

 

Коментирай