Нещо ужасно сполетя Габи от "Ергенът"! Тя се разплака и разкри, че... ВИДЕО

Нещо ужасно сполетя Габи от "Ергенът"! Тя се разплака и разкри, че... ВИДЕО

Скандалната Габриела от "Ергенът" срази с нова порция интимни признания, които ще ви накарат да останете с отворена уста. Оказа се, че годежът й е пропаднал, а тя заговори за трето човек в отношенията си. 

Това обяснява защо наскоро пусна клипче, в което обяснява какъв мъж си търси. Собственикът на погребална агенция е развалил годежа с Габи и тя отново се е пуснала на пазара за нов мъж, като няма против в отношенията им да има и трети човек. 

"Не е в мой стил да плювам там, където съм целувала преди това. Страшно тъпо и селско е. Историята ми е банална и се случва на всяка трета двойка в 21 век. Това е проблемът и болестта на този век", обяснява Габи факта, че вече не е сгодена. 

 

"За да имаш дълга връзка трябва да можеш да правиш компромиси. Да си толерантен с човека, с когото си. Винаги съм била над нещата и не е било проблем в една връзка да има трети човек, стига това да не е моята майка или майката на моя годеник", с това изречение загатна, че любимият й явно е захождал по чуждо и тя не е имала проблем с това. А вероятно тримата са се забавлявали заедно. 

"В началото на една връзка всичко е цветя и рози, но после младите хората си саботират отношенията сами. Като човек, който е сгоден за първи път, мога да кажа, че няма по-хубаво нещо от това. Препоръчвам го на всяка една млада жена. Но ако допуснеш страничен човек да накланя везните - определено няма да са в твоя полза", през сълзи споделя тя./ show.blitz.bg

Коментирай

........па

........па 03.07.2022 16:09

Никой не го интересува това.

К Ъ Н Ю

К Ъ Н Ю 04.07.2022 6:11

Дядо само ще ти го потърка по прасковата и ще мушне главичката! Нито сантиметър повече.....