Не е за вярване какво се случва днес с Пацо от "Биг Брадър" СНИМКИ

Не е за вярване какво се случва днес с Пацо от "Биг Брадър" СНИМКИ

Едва ли сте забравили за Панайот от един от най-силните сезони на риалити формата "Биг Брадър". Култовият риалити герой живее доста любопитен начин на живот, който със сигурност приковава вниманието на феновете му в мрежата.

Звездата посрещна Новата година в компанията на добрите си приятели Фънки и Константин, а заедно с тях бяха и рапъра Наско Колев с приятелката си Лидия. Ден преди това пък, Пацо, който бе сред най-провокативните участници във формата, отиде на специални процедури за разкрасяване заедно с Коцето.

Пацо от "Биг Брадър" взриви с тези думи за закачките си с Пеньо СНИМКА

Любопитна подробност е, че за една бройка Пацо да се забърка сериозно с друг скандален участник от Брадъра - Пеньо, който днес се подвизава под името Парис. В интервю Пацо сподели, че не е виждал съквартиранта си от риалитито от 2008 г. и само разбрал, че бил сервитьорка в Стара Загора. Дали към днешна дата това е още така, не е ясно.

Пацо: Митьо Пищова ни гледаше и биеше чекии

Факт е обаче, че към днешна дата живота на Пацо от "Биг Брадър" е много различен от онова, което бяхме свикнали да виждаме в негово изпълнение. Той е щастлив татко на прекрасно момиченце на име Никол, с която съпругата му Рени го дари и работи като управител на Дневен център за деца и младежи с увреждания в Гълъбово, откъдето е и родом.

Припомняме, че през 2017 г., името на Панайот бе замесено в сериозно престъпление, след като той бе обвинен, че е организирал нелегално казино в неработещото заведение на баща си. Тогава го грозеше дори и влизане в затвора, макар да не е участвал в залаганията. И до ден днешен Пацо не е коментирал темата с подробности и по всичко изглежда, че ситуацията е вече доволно в миналото му.

В публичното пространство бяха тиражирани версии, че риалити звездата е отървал кожата от затвора след изготвено споразумение с прокурор./show.blitz.bg

Коментирай

Бай Ху

Бай Ху 05.01.2023 10:02

Бил е в една компания с Пеньо.

управител

управител 05.01.2023 10:09

на Дневен център за деца и младежи с увреждания??? Че по увреден от него срещали ли сте?

МИЛЬО ФИЛИЯТА

МИЛЬО ФИЛИЯТА 05.01.2023 16:32

Ейййййй-няма по-тъпо парче от тоя цървул. Уникален тъпак! Панайот от Стаханово .

Един от селото

Един от селото 06.01.2023 0:02

Известно време беше и със Пищова,но неможаха да разделят мадамите.

Един от селото

Един от селото 06.01.2023 0:02

Известно време беше и със Пищова,но неможаха да разделят мадамите.