Пацо: Митьо Пищова ни гледаше и биеше чекии

Пацо: Митьо Пищова ни гледаше и биеше чекии

Митьо Пищова е колоритен образ от родния шоубизнес, а историите му с манекенки и джакузита нямат край. Забавният "бизнесмен" напоследък изчезна от светските хроники, тъй като здравето му е доста разклатено, но пък негов близък приятел излезе на светло и разказа шокиращи неща за него. 

Помните ли Панайот (Пацо) от "Биг Брадър"?! Именно той обикаляше с Пищова из градовете и временно правеха шоу в предаването на Найден от първия сезон на риалити формата. Сега Пацо реши да разкрие цялата истина за Митьо - какъв измамник е, има ли наситина пари и как е лъскал бастъна, докато той оправял момиче на неговата спалня. 

"С Митьо Пищова имаме случки, ама си пада малко измамник, мошеник. По онова време работех като диджей, а той държеше дискотека в Търново. Беше ме извикал на участие за една Нова година и понеже сме приятели се разбрахме да не ми плаща целия хонорар, а само 200-300 лева. После завъртя нещата и така отидоха тези парички. Поне н*ебах сервитьорката да не съм капо", разкри Панайот за случка опреди десетина години. 

 

"Имам една нецензурината история с него. Бяхме у тях в Търново и дойде една моя фенка, беше си ме харесала. Запознахме с нея на неговата спалня, а той ни гледаше и си правеше чекии. Заклевам се, че пишката му е малка. Всеки с малък пенис приказва, че му е голям. Пращаше на жени и показваше снимки на различни пениси, заблуждавайки, че е неговият. Буди съжаление", споделя още той в новото онлайн предаване на Тото от "СкандаУ". 

Пацо е категоричен, че Пищова няма пари и не е никакъв бизнесмен, за какъвто се представя по медиите. "Има едно малко апартаментче. Вероятно избива комплекси и по такъв начин се успокояваше. Спонсори спонсорираха конкурсите му, за да могат да намажат после нещо. Пращаха им момичетата на тях после", допълва скандалната риалити звезда./show.blitz.bg