Направо не е за вярване на коя голяма звезда "Ергенът" Виктор даде последната си роза... СНИМКИ

Направо не е за вярване на коя голяма звезда "Ергенът" Виктор даде последната си роза... СНИМКИ

"Ергенът" може и да е приключил и да знаете името на победителката - Виктория Капитонова, но изненадите от и в живота на най-желания тв ерген не са стихвали нито за миг. Ето, че той най-накрая даде последната си роза - направо не е за вярване на кого!

Ще останете силно учудени като видите кое голямо име от българската кино и театрална сцена, вече притежава красивото цвете. Става дума за актрисата Аня Пенчева, която все още мнозина представят като секссимвол.

"Ергенът" Виктор и гаджето му Мария най-после се разкриха СНИМКИ

"Ергенът" Виктор най-после призна за годежа...

Пикантните кадри между Виктор и Аня се появиха в профила на актьора Иво Аръков, който очевидно много е харесал развоя на събитията, защото пише в поста си: "Ето на кого Ергенът Виктор Стоянов даде последната си роза... Шах и мат! Красивата Аня Пенчева стана една от дамите на розите Снимките сподели актьорът Иво Аръков, който играе с Пенчева в Ексклузивната нощ на актьорите. Снощи спектакълът бе на варненска сцена"./show.blitz.bg

Коментирай

Таня

Таня 19.07.2022 21:06

Този Виктор нещо ни идва в повече...нещо ми е като кифла..

Н.Г.

Н.Г. 19.07.2022 22:01

Спектакълът беше пълно фиаско. Слабо и бездарно актьорско присъствие, хаотични безумни скечове, добре гарнирани със словесно безсилие като грозни вулгаризми. Жалко, в публиката имаше деца.

........па

........па 20.07.2022 9:14

Споменатите лигльовци в материалчето изобщо не ме интересуват.

Даа

Даа 20.07.2022 9:57

Преди 10 години видях Аня П.в един магазин, буквално на 2 педи разстояние....толкова зле изглеждаше, че се уплаших... Сега може да се е ботоксирала, ама на дали

уака

уака 21.07.2022 12:12

плющи дърти милфки за пари ми се струва туй момче