Нападнаха участник от "Гласът на България" на улицата ВИДЕО

Нападнаха участник от "Гласът на България" на улицата ВИДЕО

Двама младежи от Варна са нападнали Кирил Роховец – Орфи, който бе участник в десетия сезон на "Гласът на България". Младото момче разказа за случилото се в профила си в социалната мрежа Инстаграм.

По думите му той се е прибирал към дома си, когато е попаднал на тийнейджърите, които проявили агресия към него. Той твърди, че те са били под влиянието на алкохол.

"Спрях първата кола на пътя и те избягаха. Аз заснех лицата им, а те решиха да ме настигнат и да ме набият", обяснява той.

Не е известна причината за агресията на младежите.

Пострадалото момче е настанено в болница. Кирил Роховец отбелязва, че е с фрактура на носа и предстои да се подложи на операция.

"Удряха ме по носа и ме биеха. Минута по-късно пристигна полиция и минувачи ми помогнаха", добавя той.

Кирил Роховец твърди, че нападателите му вече са в полицията.

"Чувствам се много зле. Момчетата вече са в полицията. Благодаря на всички за подкрепата!", написа той.

Талантливият изпълнител сподели и видео от случката. На кадрите се вижда, че двете момчета започват да го гонят, а секунди по-късно го повалят на земята. Действията им са придружени от нецензурни изрази.

"Толкова е ужасно! Дано си получат наказанието! Поздрави от Германия и бързо оздравяване!", "Ужас!!!Какво възпитание имат... Какво брутално отношение... Нека  да отговарят за постъпките си, и дано наказанието е справедливо", "Кирил, оздравявай бързо", "Добре дошли в България...", гласят малка част от коментарите под видеото.

В полицейската сводка няма и ред за нападението над Кирил Роховец./show.blitz.bg

 

Коментирай