Миризливи бомби полетяха във "Фермата" СНИМКИ

Миризливи бомби полетяха във "Фермата" СНИМКИ

Ужасно миризливо и мръсно изпитание стресира участниците във "Фермата". Риалити героите трябваше да бъркат с голи ръце във воняща купчина тор, да оформят "бомби" от нея, да ги връзват в парчета плат и да ги мятат в кошове.

след старта на играта двата отбора забравиха, че са гнусливи и из стопанството полетяха смрадливи бомби. „Ла*ната навътре в купчината са по-мокри и по-тежки, затова се разрових в дълбокото“, обясни операторката в кол център Иванка от „Канатица“.

Драма с учителка във "Фермата", на системи е, а я пращат на... СНИМКИ

Благодарение на нейната техника и на бързината на съотборниците й, червеният тим безапелационно спечели битката. Победата му осигури важна привилегия - да се махне от ужасните условия на „ада“, където живя три седмици и да се засели в перфектния „рай“.

Ужас! Участничка колабира във "Фермата" СНИМКИ

„От гетото отидохме в „Бевърли Хилс“, коментира земеделецът Кенан, след като той и съотборниците му се настаниха в красивата къща с удобни легла, чисти бани и много храна. Загубилите „Елбетица“ пък ще трябва за пръв път да живеят в мизерия и да спят на голи пружини. „Чувствам, че играта сега започва. В отбора някои хора вече са изнервени, но се надявам да потушим страстите“, каза актрисата Валерия от зеления тим.

Коментирай