Мирела закопа Лефтеров в "Игри на волята", но след фатален сблъсък с Алекса... СНИМКИ

Мирела закопа Лефтеров в "Игри на волята", но след фатален сблъсък с Алекса... СНИМКИ

Неочаквана елиминационна битка изуми зрителите на "Игри на волята", защото един срещу друг в директен сблъсък се изправиха Мирела от Безстрашните и Алекса от Непобедимите, след като всички очакваха на мястото на Алекса да се появи Виктория.

Да, ама не! И така Мирела се оказа с по-мъжко поведение от всички мъже в племето си, нагърбвайки се с нелеката задача да премери сили и издръжливост срещу един от безспорните фаворити до този момент във формата. Вместо да доминира очакване в дуела обаче, за изненада Алекса в много моменти бе надигран от оправната Мирела.

Това Елица от "Игри на волята" ли е?! Заприличала е на фолкпевица СНИМКИ

В крайна сметка обаче, Алекса победи, след множество обрати и тежки изпитания за издръжливост, а изхода от битката се оказа фатален за красивата танцьорка Мирела.

Валери от "Игри на волята" със скандално интимно признание, правил е секс със... ВИДЕО

"Това е най-великото нещо, което ми се е случвало. Научих, че мога много повече, отколкото съм си мислила и научих, че има защо да се наричам Безстрашна. За мен беше чест, че бях част от тази битка днес", сподели на финала през сълзи Мирела и добави, че се чувства предадена от Лефтеров, който не я защити, излизайки на Арената вместо нея.

Мирела предложи да поеме риска да излезе на Арената вместо приятелката си Жени Джаферович, чието здравословно състояние не позволява нещо подобно в този момент.

Михаела от "Игри на волята" призна всичко за Джаферович ВИДЕО

Тежките думи на финала на Мирела обаче, тепърва ще всяват смут в племето й, а това, което вече е намислила да направи Джаферович като своеобразен реванш за приятелката си, ще отключи тепърва серия от изненади./show.blitz.bg

 

Коментирай

Дааа

Дааа 09.11.2022 10:25

Джаферович е гнусна и долна кривондела.....марш от игрите подлярке... Браво на Мирела, браво.

Той

Той 09.11.2022 10:43

Тъпото курве Мирела простата да се дави на мазен кур.. Цяло предаване да я пазят, ми кво правиш на игрите маааа боклук долен ?? ти и мазната свиня Джафра да си ебавате путките майни

До той

До той 09.11.2022 10:50

Простак, беден наркоман

ха ха

ха ха 09.11.2022 10:53

Мирела,че и Фейгин да не циврят,че мъжете не ги защитили защото не са в любовно шоу а в игрите всеки е самостоятелен играч и се бори за едни 100 000.Никой не им дължи нищо.

Сценариста

Сценариста 09.11.2022 12:05

Това за пазенето и на Фейгин и на Мирела им го "казват" от продукцията, за да има интриги. Обаче не забелязват, че на презаснеманата битка Мирела е с 2 обици долу на лявото ухо.

Яката кранта

Яката кранта 09.11.2022 12:39

Хитра и изгори бушона с

рев

рев 09.11.2022 13:10

Джафера как се разболя преди битката май някои и диктуша как що.