Милко Калайджиев си маха мустака

Милко Калайджиев си маха мустака

Новият сезон на "Като две капки вода" чука на вратата. Зрителите вече са нетърпеливи да видят първите образи на тазгодишните участници, а именно Мария Илиева, Деси Добрева, Петя Буюклиева, Тита, Дичо, Папи Ханс, Стефан Илчев и Милко Калайджиев. Стартът е на 25 февруари, а звездите вече усилено репетират за своя първи лайф. 

За първи път продуцентите залагат изцяло на професионални певци, което е гаранция поне за брилянтни вокални превъплъщения. Дали обаче ще го докарат и на актьорска игра - предстои да разберем. Безспорно обаче името на Милко Калайджиев е най-коментирано сред участниците. А причината се оказа неговият емблематичен мустак, който ще му се наложи да махне. 

Известният изпълнител не се е виждал без мустак близо 30 години. Той се превърна в негова запазена марка. Дълго се колебаел дали се навие да участва в "Капките", като единствената му спирачка е било условието да се сбогува с мустака. Няма как да се изявява в шоуто и да влиза в различни роли с този вид. От продукцията ще ни покажат видео по време на първия епизод, в което Милко маха мустака си и го обвзема голяма носталгия. 

Писателят Константин Трендафилов, по-известен като Папи Ханс, също ще жертва част от имиджа си в името на шоуто. Той ще се сбогува със своята брада. На него обаче няма да му е за първи път, тъй като по време на една от мисиите във "ВИП Брадър" трябваше да вземе машинката и да обере окосмението по лицето си. 

Всички участници в новия сезон са вече имитирани в предишните. Актьорът Иван Юруков влезе в образа на Милко и неговата "Шушана", а Миро направи истински фурор с "Къде си, батко". Тита пък се смука от смях, когато видя Софи Маринова да пее нейната "Антилопа". Константин доста успешно изигра "Кекс"-а на Папи Ханс, а Орлин Павлов и Ваня Джаферович се опитаха да видят какво й е на Мария Илиева. София Бобчева и Гери-Никол пък се видяха като Деси Добрева, Павел Владимиров пък беше Дичо. Единствено Стефан Илчев до момента не е имал честта да бъде имитиран на тази сцена. Нищо чудно тази година и това да се случи./show.blitz.bg

 

Коментирай