Мария Силвестър проговори за спирането на "Бригада нов дом"! СНИМКА

Мария Силвестър проговори за спирането на "Бригада нов дом"! СНИМКА

Миналата седмица ви информирахме, че изненадващо Мария Силвестър повече няма да бъде на екран в "Бригада нов дом", защото от bTV прекратяват излъчването на продукцията, която е помогнала на редица българи в труден момент.

Тв водещата с пронизващо сини очи досега не искаше да внесе пояснение какво точно е наложило това решение от страна на медията, но ето, че дойде и този момент.

Мария Силвестър бременна с второ?

"Имайки предвид световната обстановка с Ковид и прочие - тази година не снимаме. Все пак влизаме в домовете на хората, не е съвсем редно", така отговори първоначално Силвестър на любопитството на феновете си в Инстаграм.

По-любопитното в случая е, че когато получава преди време предложението да стане водещ на "Бригада нов дом", Мария отказва, а признанието прави в скорошно интервю за "Дир".

"Всеки път, когато отказвам нещо и казвам категорично "Не" - става ето това! Поканиха ме да стана модел, казах: "Категорично НЕ!". След това станах много известен модел. Поканиха ме да стана сценарист в предаване - казах: "Не, аз никога не съм писала!". След което станах. След това казах: "Не, не, абсурд! Никога няма да бъда водещ отново", и после нали се сещате какво се случи? В момента водя всякакви събития! Поканата дойде от първоначалните продуценти на предаването. Помня, че когато за първи път видях Владимир Караджов, бях сигурна, че това ще е водещият. Казах си, че е страхотно лице, дано добре да стои и пред камера. Защото понякога става обратното"./show.blitz.bg

Коментирай

LeoTigre

LeoTigre 22.07.2021 18:18

Крайно време е това пошло и безумно предаване "Бригада нов дом", граничещо с фантастиката да бъде свалено от ефир.

слава богу

слава богу 23.07.2021 1:19

Отвратително предаване беше.Гледах го с погнуса и възмущение. Единственото поносимо нещо в него беше Мария. Много харизматична. Не само красива, но интересна и обаятелна. Марийо как се набута в тая клоака?! Намери ди друго предаване. Толкова си готина!

Моки

Моки 23.07.2021 2:05

Егати злобните хора дето сте.По тъпи и злобни същества от вас няма.Присъщо за българина.Дребна злобна завистлива душа.

АмИнЕзНаМ

АмИнЕзНаМ 23.07.2021 8:56

Жалко за едно от малкото хубави предавания в родния пълен с тъпотии екран. Дано по пътя си Мария намери нещо също толкова стойностно и значимо като предаването на което беше водеща.

snejavasileva@abv.bg

[email protected] 23.07.2021 20:58

Много хубаво и емоционално предаване. Трябва да си пълен ненормалник за да останеш безразличен към радоста на хората на които помагат.Дано продължат и занапред да показват на всички паралии какво значи човечност.