Мария изкара гърдите си в "Капките" и подлуди мъжете СНИМКИ

Мария изкара гърдите си в "Капките" и подлуди мъжете СНИМКИ

Фолк звездата Мария определено има късмет с образите, които й се падат в "Като две капки вода". Отново се качи на сцената като секси мацка, което й помогна да впечатли, тъй като самата тя има невероятен сексапил, пред който мъжете са безсилни. 

На последния лайф певицата извади силиконовите си гърди на показ и зашемети водещия Димитър Рачков, който за първи път остана безмълвен и без да се притеснява от мъжа на Мария надничаше в пазвата й. 

"Бутонът на късмета" беше отредил на Мария да влезе в обувките на Cardi B и певицата изненада всички с това, че е успяла да научи трудния текст на живо и нямаше нужда да си помага с аутокю-то. Но зашемети всички и с външния си вид, най-вече с гърдите на показ. 

Димитър Рачков не се притесни и показа животинското в себе си, но силиконовите гърди на Мария оставиха без думи и голямата гост-звезда в журито - италианската звезда Ал Бано. Той поздрави Мария за външния й вид, но после я поряза в оценките си. 

Веселин Маринова и Фънки оцениха Мария много високо, подвластни на нейния външен вид. Това не остана незабелязано от зрителите и скочиха на двамата членове на журито. "Тук не избираме Мис Сексапил, как може да оцените останалите участници, за сметка на Мария. Явно сте мислили с долната глава", съскат зрители./show.blitz.bg