Мария Илиева замяза на Корайма Торес! (СНИМКА)

Мария Илиева замяза на Корайма Торес! (СНИМКА)

Мария Илиева поднася изненада до изненада и този път тя се случи на сцената на „Гласът на България” по bTV. Поп певицата се появи най-неочаквано като помощник-треньор в отбора на Графа, за да му даде едно рамо по време на репетициите на два от талантите му преди музикалните дуели.

Мария обаче, успя да впечатли далеч не само с професионалните си съвети и дълъг музикален опит, а най-вече с визията си. Звездата бе заложила на висока конска опашка, атрактивен тоалет и прекомерен макиаж. Очаквано видът й провокира зевзеци в социалните мрежи, които веднага откриха прилика с венецуелската звезда от близкото минало Корайма Торес.

Вярваме, добре си спомняте, Корайма беше сензация у нас с ролята си на циганката Касандра от едноименния латино сериал. Дали заради майчинството или защото има нужда от такава себеизява, но в последните години Мария Илиева наистина го докарва на вид като героиня на сапунка с цялата палитра от атрибути, на които залага.

Мария Илиева с паник атаки! След тежка загуба певицата отключила паническо разстройство!

„Много красив глас има Атанас, аз веднага бих купила негов запис”, откровена бе поп певицата за един от талантите в отбора на Графа след първата репетиция. И добави:

„И двамата трябва да работят много и върху вокалното изпълнение, и върху емоционалното си присъствие. Но ако се справят, това ще бъде битката на битките в отбора на Влади”.

Мария Илиева чукна 17 на сцената!

В снощния епизод от „Гласът на България” Деница и Атанас оправдаха прогнозата на Мария Илиева и взривиха публиката с кавър на най-известното парче на Шиниъд О‘Конър. Графа обаче, избра напред да продължи стругаря от Бургас, но колежката му Камелия поднесе изненадата, като върна Деница в играта, използвайки правото си на кражба./show.blitz.bg

  

Коментирай

Хазарта

Хазарта 15.04.2019 11:43

Ебахти кобилата

кьорави

кьорави 15.04.2019 12:11

Чертите й са груби и нямат нищо общо с Торес! Може да си помечтае да прилича на нея, но не и без пластични корекции :))

sam66

sam66 15.04.2019 12:23

Мария Илиева има прекрасна визия за годините си. Кому е нужна тази жлъч по всичко. Дайте, по позитивно бе хора!

Мария е пробита мурва

Мария е пробита мурва 15.04.2019 13:07

а пък песента е на Принс

garfield

garfield 15.04.2019 15:45

Между Мария Илиева и Корайма Торес няма никаква прилика. Кой ги измисля тия глупости, не знам, но явно се чудите какво да пишете.

Ало

Ало 15.04.2019 21:24

Мария Илиева има толкова подобрения, че и тя е забравила как изглежда в действителност

Ани

Ани 16.04.2019 13:05

Каква злоба и простотия сред тъпите писачи!?Мария е красива,талантлива и умна жена !Можете само да си тракате зъбите,че не можете да се доближите до нея!

Мила

Мила 16.04.2019 17:31

Ани, да те е&е кой та хване

Николова

Николова 17.04.2019 6:45

Минала покрай Торайма....!