logo

Македонското девойче Славица Ангелова се трогна от отношението на българите (ВИДЕО)

Македонското девойче Славица Ангелова се трогна от отношението на българите (ВИДЕО)

Славица Ангелова е македонката, която успя да омае с гласа си Михаела Филева и да я накара да натисне за последен път червения бутон и да я вземе в своя отбор в „Гласът на България”, излъчвано в ефира на bTV. „Чаках цялото предаване, за да се обърна на теб! Добре дошла!”, извика еуфорично Михаела и стана да прегърне Славица.

Въпреки огромното си вълнение 17-годишното момиче от Струмица успя да се събере и да покаже най-доброто от себе си. Оказва се, че стъпването на тази сцена е и сбъдната мечта за нея, тъй като до този момент не е имала подобна възможност в родната си страна.

„От много малка мечтата ми е именно тази – да стъпя на голяма сцена. И ето, че тя се сбъдна. Безкрайно щастлива съм!”, споделя Славица и пред нашата медия. И издава, че най-комфортно се чувства, когато пее блус и джаз, а стила, който не би искала да й се налага да изпълнява, е народна музика.

Зареждащото й изпълнение на „What's Up” на 4 Non Blondes накара не само Михаела да я пожелае като последен участник в своя отбор, но и колегите й да помечтаят за евентуална кражба, когато имат тази възможност.

„Да си последен наистина е стресиращо, но не винаги значи, че не можеш да продължиш напред. Чувствам се истинска щастливка!”, заяви Славица след триумфа си. И не спести от вълнението си:

„Чувствам се много хубаво в „Гласът на България”. Много голямо вълнение има в мен. Музиката е такова огромно изкуство, което няма как да те остави без емоция. Много съм развълнувана и че участвам, и че продължавам напред. Това е една сбъдната мечта за мен и чувство, което трудно мога да опиша.”

Скандална македонка пя Лили Иванова в "Гласът на България"!

Всъщност докато е била в родната Струмица чаровната изпълнителка не е имала особена перспектива за артистичния си талант. Това признавам и нейните родители, които я придружават навсякъде:

„Тя е твърдоглава и държеше да дойде в „Гласът на България”. Гледаше го много по телевизията. Надявам се някой ден да я видим и нея на голяма сцена”, споделят те.

Извън сцената на „Гласът на България” Славица споделя, че е очарована от страната ни. Харесват й най-вече атмосферата и ведрото отношение на хората.

„Много приятни и мили хора има тук. Харесва ми страната и атмосферата. Българите сте много топли и културни хора”.

На въпрос има ли изпълнители, на които се възхищава, Славица отвърна така: „От Македония това е Калиопи (Калиопи Букле е певица, композитор и текстописец от Северна Македония с арумънски и македонски произход. Тя е сред най-популярните поп изпълнители в Северна Македония и бивша Югославия. В Северна Македония често е наричана поп дива или кралица на северномакедонската поп музика, б.а.), а от България – Михаела Филева.”

Тази неделя 48 талантливи изпълнители влизат в решаваща битка в "Гласът на България" по bTV. Всеки от треньорите стартира вокалните двубои с отбор от 12 участника, които ще раздели по двойки. Всяка двойка ще получи от своя ментор песен, която трябва да научи и изпълни, като в тази задача талантите ще имат подкрепата на известни гост-треньори.

Първият епизод от вокалните двубои в "Гласът на България" ще е тази неделя от 20 ч. в ефира на bTV./show.blitz.bg

Коментирай