Люси Дяковска хвърли интимно признание: Германците ме избраха не защото съм гей, а заради...

Люси Дяковска хвърли интимно признание: Германците ме избраха не защото съм гей, а заради...

Германската публика избра мен не защото съм гей, не защото изглеждам добре, не заради музика, не заради точки - гласуваха за моя характер, за мен като личност, за волята и смелостта ми. Беше водещо това, което съм. Това сподели Люси Дяковска при завръщането си у нас след голямата си победа в немското риалити "Аз съм звезда - изкарай ме оттук" в ефира на bTV.

В това предаване се отива с цялото знание какво може да се случи с теб. Реших да вляза, защото съм човек, за който победите и предизвикателствата са много важни. Българската певица стана Кралица на джунглата и спечели наградата от 100 000 евро, след като яде тарантула, скорпион и свинска матка в Австралия. 

Люси Дяковска се върна в България и разтърси с лична драма: Имах...

Тя обясни, че е влязла в предаването, за да открие себе си.

"Много рядко ми е давано потвърждение, че нещата, които правя наистина са добри. Има много малко хора в живота ми, които са успявали да ме предизвикат да работя върху себе си и да ставам по-добър човек. Цял живот съм опитвала да се доказвам. особено пред майка ми. С нея имахме сблъсквания дори относно моята сексуалност", сподели откровено още Люси Дяковска. 

Ники Кънчев разтърси мрежата с признание за Люси Дяковска, оказа се, че тя му е...

Изпълнителката призна също, че в момента има връзка, но този път ще запази в тайна името на партньорката си с обяснението: "Не искам нещо толкова красиво да бъде изложено на публичност."

Припомняме, че популярната българска певица бе обявена за победител миналата неделя вечер на живо в шоуто, след като получи масов зрителски вот. Риалити шоуто е подобно на родния "Сървайвър", като в него 12 популярни личности изкараха няколко седмици в австралийската джунгла, подложени на всякакви екстремни преживявания.

До финала стигнаха 47-годишната Люси, която стана известна в Германия като член на вече несъществуващата момичешка група "Ноу ейнджълс", 23-годишният инфлуенсър Twenty4Tim и 27-годишната риалити звезда Лейла Лахуар. Тримата трябваше да се справят с различни предизвикателства. Последното изпитание за българката беше повече от отвратително.

Тя трябваше да яде тарантула и скорпион, коктейл от смлени рибешки, камилски, свински и говежди очи, а накрая ѝ сервираха свинска матка. Люси успя да преглътне и последната хапка от всички гадости.

Twenty4Tim трябваше да изкара пет минути легнал в яма, пълна със змии. Той също издържа своето изпитание.

Лейла Лахуар обаче се провали и не можа да издържи определеното време, покрита с месни отпадъци и милиарди брашнени червеи, които пъплеха по цялото ѝ тяло.

Зрителите трябваше да изберат между Люси Дяковска и Twenty4Tim кой да грабне чека за 100 хил. евро. И най-много гласове получи именно българката. А първото, което тя изкрещя, чувайки, че е Кралицата на джунглата, бе: "Мамо!" и вдигна поглед към небето, след което избухна в сълзи. Ден след голямата й победа се навършват 4 години от загубата на майка ѝ./show.blitz.bg