Любовни искри! Задава ли се нова светска двойка в "Игри на волята" СНИМКА

Любовни искри! Задава ли се нова светска двойка в "Игри на волята" СНИМКА

Участниците в третия сезон на "Игри на волята" са подбирани наистина чрез "специален конкурс". Колоритните образи вече започнаха да забавляват или дразнят обикновения зрител.

Един от участниците спретна мексиканска сапунка, след като се обясни в любов на красавица от конкурентния отбор по време на битката за елиминация на отборите. 

Създателят на известната анимация „Българ“ Неделчо от отбора на "Бойците" е хлътнал до уши по капитанката на "Приключенците" - певицата Паулина Горанов. На последната битка той донесе красива роза на пеещата участничка и я засипа с комплименти. 

Жесток инцидент в "Игри на волята", хвърчат линейки! СНИМКИ

Фитнес шампионката Елена от "Игри на волята" изпоти мрежата с дупето си СНИМКИ 18+

Това доста развесели двата отбора, но изглежда Неделчо е съвсем сериозно обсебен от Паулина, тъй като не спира да говори на съотборниците си за красотата и уменията на конкурентката им. 

Паулина се изчерви от жеста на Неделчо и запази цветето като знак на уважение. Това се отрази на самочувствието й и нейният отбор успя да надвие силните "Бойци" и да запази племето цяло, без да ходят на съвет и номинации. Нейният хъс и непрекъснато желание да доминира, обаче, не се нрави на останалите жени от племето и вече е нарочена, което ще й изиграе лоша роля при евентуални следващи номинации./show.blitz.bg

Коментирай

Журналята са изпушили

Журналята са изпушили 11.09.2021 13:23

Не става ясно кои са тия двамцата и кое им е светското ?