Жесток инцидент в "Игри на волята", хвърчат линейки! СНИМКИ

Жесток инцидент в "Игри на волята", хвърчат линейки! СНИМКИ

Най-екстремното риалити в родния тв ефир "Игри на волята" стартира преди броени дни в ефира на Нова телевизия, а ето, че вече е факт и първата силно стресираща ситуация за всички участници.

По време на изпълнение на поредната задача Станислава от отбор Бойци пострада жестоко и все още не се знае какво точно е здравословното й състояние.

Фитнес шампионката Елена от "Игри на волята" изпоти мрежата с дупето си СНИМКИ 18+

Линейки се разхвърчаха на терена на риалити формата, защото брюнетката си удари много лошо главата, както се вижда в анонса за днешния епизод. Наложи се дори да й бъде поставена кислородна маска.

Участничка от "Игри на волята" се хвали, че пребила полицай! Бившето й гадже е... СНИМКА

Какво точно е състоянието на Станислава и какво направиха останалите участници след този инцидент, ще стане ясно още тази вечер в епизода на "Игри на волята"./show.blitz.bg 

Коментирай

ММА певец

ММА певец 10.09.2021 0:34

Те вече и мензиса като им дойде им слагат кислородни маски

РАЙНА

РАЙНА 10.09.2021 0:39

НА БАБА ВИ ХВЪРЧИЛОТО ПРОСТАЦИ И ЛЪЖЦИ КОЙ Я ПРАТИ ТАМ ДРЕМЕ МИ НА КАВАЛА ЗА НЕЯ МИНДИЛИ ГРОЗНИ,А СЕГА ДА ПЕЧЕЛИ ПАРИ ОТ ТАЗИ ИГРА

Виктор

Виктор 10.09.2021 2:26

Като минаваше през един проход като тунел си удари челото в една подпора. На снимката си личи издутината на челото й. Линейката беше една и момичето се подобрява. Поне така казаха водещите.

Alex

Alex 10.09.2021 9:08

При такива тъпи "игри" не може да не се случи и някоя тъпотия.Скоро показаха в интернет какво оставят след себе си тези "играчи"-такава мръсотия не се вижда и в циганските гета.И изобщо защо се допускат такива представления?!Сега организаторите да отговарят пред когото трябва!

Ами,

Ами, 10.09.2021 9:39

Тази изобщо не е за този формат.Взели са я за да и се подиграват с това,че иска да става грАнична полицайка.

марги

марги 10.09.2021 19:46

Нема страшно, всичко е по сценарий...кой ги гледа тия бози????

КОТКАТА НА ПАТКА ЧУШКОВА

КОТКАТА НА ПАТКА ЧУШКОВА 12.09.2021 8:36

ЕДНА РЯДКО ПРОСТА ПРОСТИТУТКА! ХИЛИ СЕ МАЛОУМНО И ЗАДЪЛЖИТЕЛНО НА ФИНАЛА ВСЯКО ИЗРЕЧЕНИЕ. ЖИВА КУРВА, ЗАРАЗНА!!!

Ами,

Ами, 13.09.2021 9:48

И трите на снимката се оказаха калпав пълнеж в предаването.Виновни са тези които са ги одобрили за участие но това е обида за зрителя.Но продуцентите и сценаристите това правиха и в предишните два сезона затова други по-стоиностни хора трябва да правят това "риалити''.