Луна с големи признания за "Като две капки вода" и една тайна за Лили Иванова...

Луна с големи признания за "Като две капки вода" и една тайна за Лили Иванова...

Най-забавното шоу в българския ефир "Като две капки вода" се завърна с пълна сила с нов осми сезон. Тази година участниците са колоритни и шоуто е гарантирано. 

Безспорно най-атрактивният участник е певицата Луна, която много добре знае как да прави шоу и то по оригинален начин. Видяхме го и по време на първия лайф, където сама избра да влезе в кожата на Лили Иванова и дълго след това не успя да излезе от нейния образ. 

Луна стана Лили Иванова и избухна в "Като две капки вода" ВИДЕО

"Трудно се съгласих да участвам в „Като две капки вода“. Имах планирано пътуване в Австралия, където прекарвам част от времето си. Приех, за да направя шоуто. Първото ми изпълнение, песента „Панаири“ на Лили Иванова, беше личното ми послание към зрителите. От дете пея нейните песни, знам ги наизуст и мога да кажа, че тя предопредели моя път на певица. Познавам Лили Иванова лично. Не само имаме съвпадение в първата буква на имената си, но имаме реална прилика във външността си. Качих в социалните мрежи мои снимки от дете, на които това се вижда ясно“, разказва изпълнителката в "Здравей, България".

„Не се притеснявам от мъжките образи, които могат да ми се паднат в шоуто. Участвам, за да се забавлявам. Уважавам силно хората, които работят в шоуто. Поздравявам Маги Халваджиян, който е изключителен професионалист и целия екип, който стои зад реализацията на "Като две капки вода", категорична е Луна.

Още следващият понеделник ще я видим в образа на Dolly Parton, а зрителите нямат търпение да видят какво шоу им е подготвила този път ексцентричната фолк звезда./show.blitz.bg

Коментирай

!!!

!!! 28.02.2020 12:17

На Лили Иванова и на всички останали хора, им се повръща от Луна

Юлияна

Юлияна 28.02.2020 15:35

Психично болна отрепка...!!!

Да внимава

Да внимава 28.02.2020 22:48

Луна да внимава: имаше много фалшиви тонове в изпълнението й. Да се пее песен на Лили Иванова е огромна отговорност и голям риск.

Мехмед 9

Мехмед 9 29.02.2020 8:55

Успех

http://tools.eti.pw/coronavirus-covid-19-map.php

http://tools.eti.pw/coronavirus-covid-19-map.php 07.03.2020 16:52

http://tools.eti.pw/coronavirus-covid-19-map.php