Лъсна голямата тайна на Юлиан Вергов след сблъсъка му с Луна ВИДЕО

Лъсна голямата тайна на Юлиан Вергов след сблъсъка му с Луна ВИДЕО

Луна прави истински фурор в "Като две капки вода", но повече с поведението си извън изпълнението, отколкото с него, а две поредни издания обект на нейното внимание става Юлиан Вергов.

Актьорът, който натрупа още по-многобройна фенска аудитория след култовата си роля в хитовия медицински сериал "Откраднат живот", отново е в центъра на вниманието.

Луна срина със земята Юлиан Вергов, след което му отправи гореща оферта ВИДЕО

Причината този път обаче, не е неговия талант, а един факт от живота му, за който поне досега той не е давал гласност. Не става ясно дали се срамува от него, но вероятно със сигурност не би го афиширал доброволно.

Потрес! Луна откачи и захапа Юлиан Вергов, а причината е потресаваща... ВИДЕО

Това вместо него направи Луна, която сподели пред всички, че Вергов, който съвсем не минава за фен на поп фолк музиката, преди години е бил сниман във видеоклип на нейна популярна колежка.

Става дума за зората на поп фолка и песента "Една нощ" в изпълнение на Деси Слава, а според Луна актьорът е бил в ролята на мъченик - окован във вериги любовник, каквато е и главната му роля във видеото.

Шок! Изнудват нагло Юлиан Вергов, искат му откуп за... 

В клипа много различен е обаче, не само Вергов, но и самата Деси Слава, която е още брюнетка и без корекции по лицето. "Една нощ с друга бил си ти, защо ми изневери? Една нощ с друга бил си ти, за прошка не ме моли. Как да ти простя изневярата, сърцето изгори, отрови любовта. Как можа да ми сториш туй на мене ти, любовта ни да отровиш с тези подли лъжи", пее изпълнителката на актьора./show.blitz.bg
 

Коментирай

Форум

Форум 25.03.2020 13:00

Няма лошо, а годините не прощават. Наистина са много различни.

сиси

сиси 25.03.2020 14:09

и какво от това.

Марина

Марина 25.03.2020 14:19

И с какво си мисли,че го е засрамила?Тя става за резил като демонстрира самочувствие без покритие,злоба и комплексираност

Венци

Венци 25.03.2020 18:24

айде Луната... Да си каже името...не българското....истинското...турското

Witch

Witch 25.03.2020 19:47

Ама много го изложила Луна! То ако да бъдеш секси е излагане нека всички така да ни изложат.

вяее

вяее 25.03.2020 20:59

Луна Йорданова Йорданова

Ники

Ники 26.03.2020 13:36

Лухче Йорданова Йорданова, е истинското име на Луна.

Тити

Тити 27.03.2020 18:12

Тази за коя се мисли?

Не е важно

Не е важно 25.04.2020 2:06

Хем е толкова некадърна като певица хем злобна...кой и е казал че е певица на тая...сбъркала е микрофоните...едно е кожен а друго е...микрофон. Мисля че е крайно време да престане да завижда на кадърните и умните...