Лидия Ганева от "Евровизия" разплака "Гласът на България" ВИДЕО

Лидия Ганева от "Евровизия" разплака "Гласът на България" ВИДЕО

Едно младо момиче направи фурор още на старта на "Гласът на България" и накара жури и публика да се просълзят от вълнение след уникалното си изпълнение.

Младата музикална надежда Лидия Ганева, която през 2016 г. спечели сърцата на детската "Евровизия", е на път да превземе и този музикален формат.

Шок! Георги Христов обиди по жесток начин Дара и Галена СНИМКА

За кастингите на тъмно тя заложи на песента "Driver’s License" на любимката на тийнейджърите Оливия Родриго, а гласовите й данни бяха оценени от всички в журито, като първи от тях се обърна Иван Лечев, секунди по-късно го последваха Любо Киров, Галена и Дара.

Ето кога стартира "Гласът на България" и с какви промени 

В крайна сметка Лидия избра отбора на Дара, която натисна червения бутон последна, но пък щом я видя, веднага разпозна звездата от детската "Евровизия" и заяви, че е неин фен.

"Красота и изящество! Толкова прецизно, нежно и съвършено пеене, което пленява и омагьосва душата! Уникална!" и "Магията да докосваш сърцата на хората... Толкова крехка, а така силно въздействаща!" пък гласят само част от коментарите на зрителите след появата на Ганева./show.blitz.bg

Коментирай

Мия

Мия 16.09.2021 3:50

Къде е видеото?

Десислава

Десислава 16.09.2021 10:06

Къде е видеото

Alex

Alex 16.09.2021 12:50

Разбира се,че БРАВО!Трагедията е,че това е началния тласък към задължителната чалга!Иначе няма да помирише подиум!Нали това е в крак с новото вр...новото управление!