Ледът се пропука и стана горещо: Бившите гаджета Дара и Папи пак се... СНИМКИ

Ледът се пропука и стана горещо: Бившите гаджета Дара и Папи пак се... СНИМКИ

След доста дни на хладно мълчание бившите гаджета Дара и Папи Ханс най-накрая заровиха томахавките, научи БЛИЦ от сигурни източници.

Поп звездите, които преживяха гореща афера, последвана от ледена епоха, изненадващо за мнозина стоплиха отношенията си не къде да е, а в танцовото шоу "Денсинг старс", където се борят за десетките на журито - с различни партньори, разбира се.

Дара отложи сватбата със специалиста по канабис, оказа се, че...

Дара, която отскоро е сгодена, и Папи не крият новоизбухналата си близост, а какво още ще се случи между тях, ще стане ясно скоро, когато дойдат и следващите епизоди на шоуто.

Пълна промяна: Ето я Дара без грим преди "Денсинг старс" СНИМКА

В последните издания те бяха забелязани да си бъбрят оживено и да се смеят зад кулисите на шоуто. Към тях се присъедини и гаджето на певеца - сексапилната актриса Сара Драгулева, която явно няма нищо против подновеното приятелство на любимия й с Дара.

Поп звездата, която както вече казахме, също е обвързана, а годеникът й, докторът по фармалогия Ервин, редовно я аплодира в публиката на "Денсинг старс".

На паркета Дара се представя блестящо с професионалиста Джими. Папи обаче не й отстъпва и редовно взривява публиката с половинка си в танците Ани, а феновете очакват да видят и двамата на финала в епичен "сблъсък на бившите"./show.blitz.bg

 

 

 

Коментирай