Лечев блокира Мария Илиева в "Гласът на България", но бе попарен от... ВИДЕО

Лечев блокира Мария Илиева в "Гласът на България", но бе попарен от... ВИДЕО

Талант от Созопол предизвика истински фурор в телевизионното музикално риалити "Гласът на България" и накара Иван Лечев да подходи доста драстично с колежката си Мария Илиева, като я блокира, възползвайки се от новата опция СуперБлок.

20-годишният Никола Янакиев спечели сърцата на треньорите, които буквално се надпреварваха чий отбор да избере момчето, което изпълни песента "Iron Sky". Изпълнението му до такава степен впечали Лечев, че пръв натисна бутона. След него се обърна и Дара, следвана от Мария Илиева. 

Големи изненади на старта на "Гласът на България", специално участие взимат...

"Той е готов артист, от досегашните участници ми хареса най-много", заяви с радост Лечев, но за негово съжаление талантливият певец в крайна сметка избра да бъде в отбора на Дара. 

Джайма стъпва на сцената на "Гласът на България", изненадата е пълна

Никола определено грабна сърцата и на зрителите с великото си изпълнение. Той от години се занимава с пеене, участвал е в редица конкурси и е печелил призови места. Със сигурност има какво да покаже в музикалното риалити./show.blitz.bg 

Коментирай

Божеее

Божеее 18.09.2023 11:36

Мария се държи като п@ч@вра. Браво на Дара. Млада е, но има перфектно държане, без кълчотевици и лиготене

Ами,

Ами, 18.09.2023 14:19

Безсмислено шоу което не произвежда никакви нови певци.Жал ми е,че толкова таланти се хващат на въдицата им.Журито е само за хонорара,а продуцентите Босфор Медиа Груп ЕАД се интересуват само от парите от реклами.

Юлия

Юлия 18.09.2023 14:34

Дара и особено Мария Илиева са силно кудкудякащи кокошки. Това е доста дразнещо. Писна ми да им гледам натискщите бутона крака. Това е толкова невъзпитано и противно, че няма накъде. Мъжката част се държи професионално и жалко, че нямат повече блокирани бутони за тия крачки.

Юлия

Юлия 18.09.2023 14:37

Имам предвид "блокиращи" и "квачки".

Кака Станка

Кака Станка 18.09.2023 15:37

Юлия,ами не ги гледай. Жалко, че не са се съобразили с твоето мнение!

Катя

Катя 19.09.2023 2:14

Иван Лечев с тоя кок на главата,прилича на някоя абла(кака) от нашите махали.

АНОНИМЪС

АНОНИМЪС 19.09.2023 11:21

Тая Мария Илиева не спря да се тика навсякъде!!! Де що има музикално предаване, тя е навряна там! Вече ми втръсна да и гледам физиономията! Анелия щеше да бъде 100 пъти по-добър избор за треньор!

Алекс

Алекс 20.09.2023 0:12

Никъде не видях някой някого да блокира. И стига вече с негативни и некомпетентни изказвания. Аман от всезнайковци!!!!!

Борис

Борис 16.10.2023 17:35

Най-естествено се държи Лечев, уверен е в себе си. Жените се правят на интересни, Дарина готова и на челна стойка да застане. Жалко, че Мария позьорничи.