Джайма стъпва на сцената на "Гласът на България", изненадата е пълна

Джайма стъпва на сцената на "Гласът на България", изненадата е пълна

Певицата е сценична партньорка на пионера на египетския джаз - Йехия Кхалил

Тази есен изненадите в "Гласът на България" ще валят една след друга, а на сцената на хитовото музикално шоу ще видим и една много любопитна и гласовита певица - Емануела Кайчева със сценичен псевдоним "Джайма"

Тя е професионална певица от световната сцена вече повече от 20 години. Музиката тече във вените й още от дете, когато започва да свири на цигулка, и така чак до днес. В последните години талантливата изпълнителка придружава джаз звездата на египетската музика – Маестро Йехия Кхалил, на неговите концерти в оперите в Кайро и Александрия, както и в програмата на джазовия фестивал в Кайро.

Съученичка на Крисия ще скрие шапката в "Гласът на България" СНИМКИ

Кхалил е пионерът на джаза в Египет и Близкия изток и е първият, който смесва автентичната египетска музика с този жанр. Маестрото има огромна фен база от различни възрастови групи както в Египет, така и извън него, участва в много местни и международни фестивали и изнася успешни концерти на различни културни и артистични места в Египет, Индия, Америка, Турция, Испания, Франция и много др.

Красива троянка, известна в Италия, ще блесне в "Гласът на България" СНИМКИ

Това е ценен опит за Емануела, която няма търпение да намери своя собствен път и то към българската публика. Явно той минава през голямата сцена на рейтинговото "Гласът на България", където певицата скоро ще се изяви./show.blitz.bg

 

Коментирай