Култова звезда от "Сървайвър" вдигна шумна сватба, а накрая с гостите се озовали във.. СНИМКИ

Култова звезда от "Сървайвър" вдигна шумна сватба, а накрая с гостите се озовали във.. СНИМКИ

Хотелиерът Пейо Георгиев, познат от участието си в „Сървайвър“, сключи църковен брак със съпругата си Татяна.

На празничното събитие присъстваха и други герои от приключенското риалити - Ваня Джаферович, Алекс Петкова и Драго Методиев.

„Ние от 20 години сме заедно, имаме граждански брак, но не сме правили тържество, защото бяхме 12 години в Гърция, а след това 4-5 години в Испания. Сега решихме да сключим църковен брак в Троянския манастир и да поканим приятелите на купон“, сподели Пейо пред LadyZone.bg.

Кумове на двойката са Милена Найденова и Красимир Димов от Бургас. Тържеството бе в комплекса на Пейо и Татяна, който стопанисват и отдават под наем. 

„Много красива сватба с около 150 гости от цяла България, както и от Англия и Гърция. С четири оркестъра. Беше тежка вечер, купонът продължи до 7 сутринта. Празнувахме около басейна, под звездите. По едно време вече бяхме и в самия басейн“ – разказа ни Пейо, който е и запален ловец./show.blitz.bg

 

Коментирай

баста

баста 06.07.2022 15:15

Каква "Култова звезда'' е този простафел???

СТОП

СТОП 07.07.2022 0:06

Селяците превзеха България.... Срам и позор за нахалството им.... Много грозни и двамата.....

Георги v.

Георги v. 07.07.2022 7:03

"Култова звезда"! Абе вие вече виждате ли какви глупости пишете. Появил се някакъв никаквец няколко пъти по медиите и веднага "култова звезда". А той си вярва.