Кристина от "Ергенът" се оказа скрита лимонка, пуснала на Слави, Годжи и Петканов, и...

Кристина от "Ергенът" се оказа скрита лимонка, пуснала на Слави, Годжи и Петканов, и...

Кристина Пламенова, която бе една от първите изгонени във втория сезон на "Ергенът", първоначално се представи като умна и образована дама, попаднала сред евтини момиченца. Оказва се обаче, че и самата тя не е много по-различна, поне в морален аспект, от тях.

Нахаканата блондинка е учила "Право" пет години и е дипломиран юрист, но изглежда не това за нея е мечтаната реализация. Още като студентка Кристина е искала да бъде известна, поради което и постоянно се бутала в телевизията.

Братовчедът на "Ергенът" Евгени проговори за победителката

Преди три години дори се появява в телевизията на Слави Трифонов "7/8 ТВ", в предаването "Вечерта на Северозапада", когато негови водещи са Краси Радков, Георги Милчев и Борис Солтарийски.

Според различни слухове, тиражирани в публичното пространство, за да се добере до покана в телевизията, амбициозната блондинка е минала през не едно или две легла, а за нейни любовници се спрягат Годжи и дори самият Слави Трифонов.

Няма такъв резил! Габи от "Ергенът" се изложи брутално

Още преди тях обаче, юристката упорито се бута към популярността. Тя има снимка с Даниел Петканов, направена през пролетта на 2017 г.

По онова време Лудия репортер е все още необвързан. Да, същата година той се ожени за Александра Богданска, но чак есента, когато двамата участваха във "ВИП Брадър".

Дали е имало нещо по-интимно между Кристина и Петканов, можем само да гадаем. Поне засега./show.blitz.bg

Коментирай

паолино

паолино 16.03.2023 12:25

аман от шантонерки

Само да попитам

Само да попитам 16.03.2023 13:27

То че екурва ясно а Телефон за връзка, оферти за всички дупки.

Байуй

Байуй 16.03.2023 13:29

Сички сме я ебали у 7/8 ръченицата.

Maliii

Maliii 16.03.2023 13:30

Направо сте дъното журналисти умрели според слухове ,според някой си ,само можем да предполагаме всички лай.няни способи на жълти мазни гнусни медии на тая на мястото такъв иск ще ви заведа пум.ияри нещастни

Капитана

Капитана 16.03.2023 18:56

И аз съм я плякал 2019 на Слънчака с един авер направо ни счупи буйовете!

Дааам

Дааам 17.03.2023 0:50

Слави, Годжи и върха на гмрукането в гоФната - Петканов! Тази не просто е заорала в дъното, ами дъното е заорало в нея, дълбае я отзад! БОКЛУК до БОКЛУКА! Но в толерасткия продажен кенеФ БТВ, то други няма. Татовото Пипи, Мамин Сашо, Светльо Либераста, идиота Грък...

Митко

Митко 17.03.2023 1:35

Това е нормално,нали е жена ще се изплакне и ще е като нова за следващия.продължавай моме да си я предлагаш докато си млада и търсена ,че направиш лигодинки ставаш архиварка.

Ньккф

Ньккф 17.03.2023 11:27

Може би предпочел ми като може само да гадаем що пишати тия сайчета или те си мислят че е новина ,ГДП,ако го разшифрир някой да ми пише