Кристиан Костов влиза в "Гласът на България", изненадата е пълна СНИМКИ

Кристиан Костов влиза в "Гласът на България", изненадата е пълна СНИМКИ

Кристиан Костов ще пее на финала на "Гласът на България", а изненадата се оказа огромна за неговите фенове и последователи в социалните мрежи, които със сигурност не са очаквали такъв ход от него.

Изпълнителят, който редовно хвърля в потрес с причудливите си промени във визията, вероятно и този път ще прикове погледите с ексцентричност, за да не изневери на стила си.

Пак попиляха Кристина Костов, уплаши с килограми и визия ВИДЕО

Кристиан Костов в опасна близост с момче, вижте какво правят в това ВИДЕО

Наскоро едно негово селфи направо изуми всички, защото на кадъра той просто не прилича на себе си - а на член на корейската K-pop група BTS. На всичкото отгоре под снимката е написал: "K-drama", а буквата К в случая означава името на звездата, останалото е повече от ясно.

През октомври стана ясно, че членовете на бандата BTS спират с музикалната си кариера, но не защото се отказват. Причината е доста по-различна, а защото трябва да служат в армията. С това решение те сложиха край на продължилия години дебат дали заслужават освобождаване от задължителна служба.

Не е за вярване как изглежда сестрата на Кристиан Костов, смая всички СНИМКА

Както е известно, всички мъже в Южна Корея под 30-годишна възраст, годни за военна служба, трябва да отбият около две години в редиците на армията. Наборната военна служба е най-вече наложителна, защото Северна Корея представлява огромна заплаха към националната сигурност. Отказът от задължителната служба пък се приема като престъпление и може да доведе до лишаване от свобода. Ето защо феновете на Крис в социалните мрежи са меко казано изумени от новата му визия./show.blitz.bg

Коментирай

Shrek

Shrek 04.12.2022 10:42

Пак този педераст!

брутален

брутален 04.12.2022 10:57

Аз пък се надървих. Само да ми падне

Не НЕ НЕ

Не НЕ НЕ 04.12.2022 12:36

Нееее !!!!!!!!!!!!!! МОЛЯ, НЕ НИ ПРИЧИНЯВАЙТЕ ТОВА! НЕ ПОКАЗВАЙЕ ТОЯ ДЖЕНДЪР !!!!!!!

Брей....

Брей.... 04.12.2022 17:44

Какво ви прави момчето? Щом казвате, че е джендър и пеераст, значи сте спали с него и вие сте пеерасти....Ясно?

Кристиан

Кристиан 05.12.2022 1:48

Неприятна личност, защо изобщо пишете за този или това същество? Медиите ако не пишат за подобни никой няма да ги знае като Емили Тротинетката и още подобни твари

Манаф

Манаф 05.12.2022 4:01

Моля ви - показвайте го по-често. И ако може така... по-актови снимки.

ПЕПА

ПЕПА 05.12.2022 8:37

ОТВРАТИТЕЛЕН НЕНОРМАЛЕН ПЕДАЛ

НЕУМОРНИЯ

НЕУМОРНИЯ 05.12.2022 9:04

ПАК РОВА ГЕЙЧЕ СМОТАНО ,ДА СИ ХОДИ В РУСИЯ ДА СТАНЕ МЪЖ ИЛИ ДА ГО ГРЪМНАТ Ако така е писано ,и без това педерасите са твърде много .

Alex

Alex 05.12.2022 21:33

Д а ви се чуди човек.От една страна заклеймявате Стамбулската конвенция,от друга рекламирате едно извратено момче,достойно за "подражание"!С една дума-идиотче,облечено в женски дрехи и с мухи в главата.