Кражба и жестока раздяла в "Един за друг" разплакаха Емо Чолаков

Кражба и жестока раздяла в "Един за друг" разплакаха Емо Чолаков

Финалът на  "Един за друг" тази седмица разплака двойките в реалитито. Дори водещият Емо Чолаков се принуди да свали очилата, за да избърше напиращите си сълзи, а причината са двама души, които явно са оставили траен отпечатък в него.

Чувствата в Чолаков се отключиха, след като се оказа, че Йоана и Румен си тръгват от шоуто, което се случи след игра с много адреналин. Йоана и Румен влязоха в ролята на крадци, които трябваше да отмъкнат яйце на Фаберже. Имаше стрелба с пейнтбол, скачане на батут, катерене по мрежи и решаване на пъзели за кодове, преминаване през тунел, без да се активират аларми.

Любимци от "Един за друг" са аут след инфарктна грешка, разплакаха...

Елизабет и Йордан станах първи, въпреки че Маргарита и Кристиян минаха най-бързо трасето, но те натрупаха много наказателни точки заради грешки. ака, в дъното останаха Йоана и Румен, и Маргарита и Кристиян. Те отидоха на елиминации, а на част от останалите двойки бе много трудно да изберат, за кого да гласуват и един по един признаваха, че четиримата са им приятели и не могат да решат. Сълзи се появиха в очите не само на дамите, но и на силните им половинки.

След предложение за брак и жесток сблъсък, Ивана и Ивайло са аут от "Един за друг"

"Трябва по-често да ти казвам, че те обичам",  обърна се Йоана към Румен на тръгване. А преди и Емо Чолаков да изгуби самообладание и да се разчувства и той бе откровен с Румен: "Като един тюфлек на друг, ти го казвам: много ще ми липсваш, баце!"

След края на участието си в романтичното шоу пък, Румен призна просълзен в подкаста на "Един за друг", че е бил осиновен, а личната му история разтърси мнозина, които дори и не подозираха какво е преживял риалити героят./show.blitz.bg

 

Коментирай