Край на любовната сага във "Фермата": Моника и Петър бяха разделени от...

Край на любовната сага във "Фермата": Моника и Петър бяха разделени от...

Любовната драма във "Фермата" между Моника и Петър май приключи безславно, тъй като Моника бе изгонена, след като нейният отбор загуби кървавата битка за пендари.

В първия дуел от страна на "Елбетица" в боя се впуснаха Емилия, Моника и Петър. "Канатица" пък избра Лилия, Теодора и Георги. Петър успя да завоюва 2 пендара за "Елбетица".

Миризливи бомби полетяха във "Фермата" СНИМКИ

В следващата битка за 1 пендар Еми от "Елбетица" взе победата на Лили от "Канатица". Въпросите от Алманаха донесоха 4 пендара на "Канатица" и резултатът стана 6:4 за "Елбетица".

Драма с учителка във "Фермата", на системи е, а я пращат на... СНИМКИ

Изненадващо обаче, дуелът започна по един начин, а завърши по съвсем различен. Отборът, който не успя да натисне бутона за финал, беше "Елбетица" и така "Канатица" победи. На "Елбетица" се наложи да гласуват кой от тримата дуелисти да напусне "Фермата" и те решиха това да е именно Моника.

"Освен Алманаха вкъщи ще занеса много любов. Преживях това, за което съм дошла във "Фермата" и се чувствам щастлива", каза за финал Моника, която имаше любовна авантюра с Петър.

Дали връзката им ще се развие и извън пределите на най-популярното стопанство и двамата ще докажат, че любовта им не е била само за пред камерите, предстои да разберем./show.blitz.bg

Коментирай

Капитана

Капитана 26.09.2023 11:53

Глупаво и безсмислено предаване за да могат двамата опосума да направят по някой бърз милион, с който да издържат бездарните си женици!

Сев

Сев 27.09.2023 15:24

Петър изгони ,,възлюбената ,, си И сега може би ще скочи на цигуларката.