Кошмар! Звезда от "София ден и нощ" се бори 4 часа за живота си! СНИМКА

Кошмар! Звезда от "София ден и нощ" се бори 4 часа за живота си! СНИМКА

Феновете със сигурност помнят един от най-колоритните образи в тийнсериала "София ден и нощ" - този на Марина, изигран брилянтно от Елена Алекси. Това, което атрактивната дама преживя наскоро обаче, разтърси всички и със сигурност ще ви накара да изтръпнете от ужас. А и да се замислите за родната действителност!

Алекси, която е иновативен моден дизайнер, преди броени дни получава алергичен шок без да е имала алергии, който за минути я изпраща в ситуация буквално да се бори за живота си.

"Днес се случи нещо много неприятно. Получих алергичен шок, без да съм имала някога каквито и да е алергии! Мъжът ми щото е черна нинджа запази пълно присъствие на духа и реагира като един истински боец. Грабна ме и ме метна в колата и газ с двеста до Искрец до единствения самотен кабинет, за който знаем че има там. Тука вмятам, че и аптека няма, това го знаем със сигурност.

И изненада ... И кабинет се оказа, че вече няма ... Аз почти в безсъзнание междувременно изпадам в пълно. Започвам да не мога да дишам, да говоря, подувам се цялата, почервенявам, очите ми се затварят от подуването и се наливат с кръв. Всичко се развива за някакви минути а придружаващите събития започват да стават истерични", пише чаровната блондинка в социалните мрежи и изправи на нокти последователите си. Благодарение на бързата реакция на съпруга си, който е направил и невъзможното - възможно обаче, сега тя има шанса да отвори очите на мнозина с поста си. Ето как продължава поста й:

"Мъжът ми скача обратно в колата и докато се опитва да ме накара да остана в съзнание започва да кара със същата скорост до спешното в Своге. Пътя съм ви го показвала, по него с повече от 30 не може. Междувременно аз обръщам очите... И успявам да чуя само някакви викове около мен от него и сестрите и лекарите в спешното... Е оцелях след 4 часа битка за живота ми! Тук искам да им благодаря на тези хора.

Щото въпреки системата са останали ХОРА! Щото спешното в Своге не е най-хубавото място на света Направиха всичко по силите си, за да ме спасят и да, това ме навежда на едни мисли, за една разрушена и порочна здравна система. За липсата на алементарни неща, като аптека поне в малките населени места. Дори не мога да си представя, колко ли хора са си отишли заради това. И колко са виновни хората, които са я опорочили, за да пълнят шкафчета и сейфчета ... При мен беше късмет, късмет, че мъжа ми е боец и премина през път като лунен пейзаж заради мен! Други може би не са имали този късмет! А всъщност най-важното нещо е живота!"./show.blitz.bg

Коментирай

Anonymous

Anonymous 19.07.2021 19:29

Ейййй, пак за шкафчета и кюлчета…аман ! Зле прикрита злоба и простотия срещу ГЕРБ и ББ. отново. Аман от тъпи гъски. А тя и мъжът й да са чували за ударна доза урбазон при алергия ?? И пак не казва от какво й е тая алергия. Може от ядки да е, може от ужилване също. То не става това току-така !

до модератора

до модератора 20.07.2021 1:03

Като премахваш коментарите доказваш че си мутреса на педофила.

до модератора

до модератора 20.07.2021 1:08

Този където премахва коментарите, Бог да го премахне.

Кирчо

Кирчо 20.07.2021 8:12

Не можах да разбера само на какво е звезда. Аман от малоумни статии!

Mazda 6

Mazda 6 20.07.2021 10:17

Къде да и дадат тази ударна доза урбазон Няма аптеки по селата, до като стигнеш до някой град ...Трябва ли да се разчита само на късмет. За политика изобщо не пише жената.Това са фактите в България след управлението на ББ кога ще го проумеете.Нито здравеопазване нито пътища нищо.

Ангелина

Ангелина 20.07.2021 11:03

Не кълнете, защото утре и нас може да ви се случи същото. Всичко това показва до къде е стигнала здравната ни система.

само тук сме първи

само тук сме първи 20.07.2021 11:04

Злобата на българина е на първо място в световната таблица.

Термостат

Термостат 20.07.2021 16:26

България е една пропаднала страна. 2-3 милиона я напуснаха за да търсят по добър живот в други държави.