logo

Хипнотизиращ талант влуди всички жени в „Гласът на България“! (СНИМКИ/ВИДЕО)

Хипнотизиращ талант влуди всички жени в „Гласът на България“! (СНИМКИ/ВИДЕО)

На прага на големите концерти един хипнотизиращ талант буквално влуди всички жени в "Гласът на България" и рискува да попадне под невиждан водопад от сутиени. 

Става дума за Кирил Хаджиев-Тино, чийто глас магнетизира не само публиката, но и треньорите в "Гласът" още от първото му изпълнение в кастингите на тъмно.

На нокаутите Тиноизбра да се представи с парче на култовите "Депеш Мод", което в допълнение с уникалния му нисък тембър буквално хипнотизираха жените в залата. Вълна от мощни писъци заля треньорите, когато Тино започна безпощаден флирт със стойката на микрофона, показвайки гъвкав ханш.

Камелия наточи зъби за българския Ник Кейв! (СНИМКИ)

Част от фразите той превърна в афродизиак, защото акцентира върху тях, смело спускайки ръка по тялото си. А играта на тялото му не остави равнодушен нито един от присъстващите. 

Горещо! Участничка от "Гласът на България" пусна ръка между краката си! (СНИМКА)

„Страшен избор на песен! Нежният пол припадна", коментира Иван Лечев, а Графа само посочи с пръст зад рамото си към екзалтираната публика. „Пожелавам ти тези писъци да не стихват никога!".

Камелия даде на българския Ник Кейв стол номер три, от където изпадна учителят по музика Георги Пеев. Още с първите мрачно прелъстителни тонове в изпълнението на Тино племенникът на Димитър Рачков бе наясно, че за него състезанието приключва тук.

Тино зае мястото си до бялото момиче с черен глас Мария Величкова и таксиметровият шофьор от Сандански Тодор Симеонов./show.blitz.bg

Коментирай

браво

браво 20.05.2019 11:41

ТИНО Е НОМЕР ЕДНО

Виолета

Виолета 21.05.2019 16:02

Този е УНИКАЛЕН! Бравооооооо!

ДаБеДа

ДаБеДа 22.05.2019 1:13

Тъпо мазно селяндурче, което грачи ... но , кефи се народе, за тебе е !

М даа

М даа 22.05.2019 8:40

И за тино приключва следващата неделя има гласове които могат да изпеят всичко а при него няча начин да се получи

taka e

taka e 22.05.2019 9:31

Исках да сваля 1-2 килограма, но в крайна сметка изчезнаха почти 7. Нямах нужда от толкова много, но това изобщо не зависеше от мен - независимо дали ядох или не, все пак отслабвах. Сега се опитвам да напълнея. https://bit.ly/2KrFJA9