Камелия нападна гърдите на Аксения във "Фермата" СНИМКИ 18+

Камелия нападна гърдите на Аксения във "Фермата" СНИМКИ 18+

Сблъсък между алфа жените се разрази във „Фермата“, а в стопанството полетяха пикантни обвинения. Бившата хандбалистка Камелия нападна силиконовите гърди на домакинята Аксения, на която има зъб от началото на риалитито. Съперничката й за стоте бона и за мъжкото внимание не й остана длъжна, и публично обсъди бельото й.

Камелия обвини Аксения, че не носи сутиен и зърната й се виждат. „Не я ли е срам да ходи така, тя е майка на две деца и има семейство!“, размаха пръст синеоката участничка. Критиката й обаче не трогна конкурентката й, която се гордее с перфектното си тяло.

Гуспата откровено след "Фермата" пред БЛИЦ: Затворих устата на всички и си взех поуките!

„Какво общо има външният ми вид с децата ми? Трябва ли да ме е срам от моето тяло? Аз изглеждам добре, подържам се и тренирам. Направила съм си корекции, за които съм мечтала и съм събирала пари, и те са одобрени от мъжа ми. Явно Камелия харесва гърдите ми, но аз съм й споделяла къде съм си ги направила“, иронизира Аксения хандбалистката и на свой ред я обвини, че „не носи гащи“ и нарочно се мотае само по бански из стопанството.

Капитанът на "Локо" отново наказан във "Фермата", продукцията пропищя от него СНИМКА

иска да е харесвана, обожавана, подпомагана и уважавана от мъжете, и да няма никаква конкуренция, но аз й преча. Нея я дразнят жени, които привличат внимание“, обобщи Аксения, която в събота ще излезе на Арената и ще се бори за мястото си във „Фермата“ срещу мениджърката Мирела./show.blitz.bg